احمد صالح نژاد در این باره اظهار کرد: جشنواره جوان برگزیده سال به منظور شناسایی استعدادها و تقدیر از جوانان برتر ۱۸ تا ۳۵ سال در مرحله استانی برگزار شد.
وی ادامه داد: در اختتامیه این جشنواره، برگزیدگان در ۸ بخش شامل بخشهای کارآفرینی، علمی و فناوری، محیط زیست و توسعه پایدار، اجتماعی و امور خیریه، ورزش و سلامت، فرهنگی و هنری، فعالیتهای ایثارگرانه و مذهبی و بخش آزاد معرفی شدند. در هر بخش علاوه بر نفرات اول تا سوم از نفرات شایسته تقدیر نیز تجلیل شد.
صالح نژاد بیان کرد: جوایز نفرات برتر در بخش استانی ۱۰۰ میلیون ریال، ۷۰ میلیون ریال و ۵۰ میلیون ریال به ترتیب برای نفرات اول تا سوم در نظرگرفته شد، همچنین جوایز بخش ملی شامل دو عدد سکه تمام بهار آزادی در هر بخش است.
وی گفت: برای شرکت در جشنواره جوان برتر، جوانان هر استان تا ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ مهلت داشتند تا با ثبت نام در سامانه javanplus.ir رزومه خود را بارگزاری کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، سرپرست معاونت جوانان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: خراسان رضوی با ثبت نام حدود ۱۰۰۰ جوان، بیشترین نام نویسی در جشنواره جوان برتر و دریافت جایزه ملی جوان سال در کشور را به خود اختصاص داد.
اختتامیه جشنواره جوان برتر خراسان رضوی پنجشنبه شب، ۲۳ اسفند با حضور جوانان برتر استان در مشهد برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات