• جمعه / ۱ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404010100312
  • خبرنگار : 71664

بیش از ۶۸۸ هزار بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی/ معرفی بیش از ۱۳هزار تخلف به مراجع قضایی

بیش از ۶۸۸ هزار بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی/ معرفی بیش از ۱۳هزار تخلف به مراجع قضایی

مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، آخرین جزییات اقدامات انجام‌ شده در راستای بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، از زمان آغاز برنامه تشدید برنامه‌های نظارتی بهداشت محیط از ۱۱ اسفند ماه تا پایان آخرین ماه زمستانی، ۹۵۰هزار و ۹۷۹ بازدید نظارتی انجام شده که از این تعداد، ۶۸۸ هزار و ۴۸۵ مورد مربوط به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است. 

همچنین ۲۶۲ هزار و ۴۹۴ مکان عمومی مورد بازرسی و ارزیابی تیم‌های نظارتی وزارت بهداشت قرار گرفته‌اند و تیم‌های نظارتی وزارت بهداشت، ۱۷هزار و ۷۳۸ مرکز و اماکن بین راهی را ارزیابی کرده‌اند.

۱۰هزار و ۷۱۴ مرکز اقامتی از زمان آغاز طرح تشدید برنامه‌های نظارتی ماه نوروز یعنی از ۱۱ اسفند تا پایان اسفند ماه مورد ارزیابی و پایش قرار گرفتند. 

مجموع اخطارهای کتبی صادر شده برای متخلفان در این بازه زمانی (۱۱ تا ۳۰ اسفند)، ۱۱۱هزار و ۴۳۹ مورد است. همچنین ۱۳هزار و ۴۴۴ نفر به مراجع قضایی معرفی شده‌اند. ۴هزار و ۸۶ مورد نیز به پلمب منجر شده است.

مجموع نمونه‌برداری‌های انجام شده از مواد غذایی طی باز زمانی ۱۱ تا ۳۰ اسفند، ۱۱۲هزار و ۴ مورد است. ۵۱۰ هزار و ۹۷۴ مورد نیز میزان کلرسنجی آب آشامیدنی است. 

بنابر اعلام مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، یک میلیون و ۱۱۶هزار و ۳۳۳ لیتر/کیلوگرم نیز میزان موادغذایی فاسد کشف و معدوم شده است. همچنین میزان سنجش پرتابل محیط و موادغذایی نیز ۹۱۴هزار و ۴۶۶ مورد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha