به گزارش ایسنا، سرکه سیب خام و تصفیهنشده حاوی «مادر سرکه» ـ یک لایه قهوهایرنگ از میکروبهای مفید ـ سرشار از پلیفنولها (نوعی آنتیاکسیدان) و پروبیوتیکهاست که به بهبود سلامت باکتریهای روده کمک میکنند.
مقدار توصیهشده معمولا یک قاشق غذاخوری سرکه در ۸ اونس (حدود ۲۴۰ میلیلیتر) آب رقیقشده است اما بازهم به وضعیت فرد بستگی دارد. برای افرادی که مشکل برگشت اسید معده، زخم معده یا گاستریت دارند، ترشی (اسیدیته) بالای سرکه ممکن است بیش از حد تحریککننده باشد.
همچنین مانند هر مکمل دیگری، بهتر است قبل از مصرف منظم سرکه سیب با پزشک مشورت کنید بهویژه اگر دیابت دارید و دارو مصرف میکنید یا داروهایی استفاده میکنید که بر سطح پتاسیم تاثیر میگذارند یا بیماری کلیوی دارید زیرا کلیهها ممکن است در فرآوریِ مقدار بالای اسید دچار مشکل شوند.
نکته دیگر این است که اسید سرکه میتواند به مینای دندان آسیب برساند و باید با احتیاط مصرف شود.
به گزارش ایندیپندنت، سرکه سیب خاصیت ضد میکروبی دارد، به این معنی که میتواند همزمان بهعنوان یک چاشنی سالاد و یک ضدعفونیکننده برای از بین بردن باکتری اشریشیا کلی (E. coli) روی کاهو عمل کند.
اضافه کردن آن به یک کاسه آب هنگام شستن میوهها و سبزیجات هم میتواند به از بین بردن میکروبها، کمک و تازگی این مواد غذایی را در یخچال برای مدت طولانیتری حفظ کند.
انتهای پیام
نظرات