• جمعه / ۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404010803782
  • خبرنگار : 71955

پلمب ۸۰ مرکز غذایی متخلف استان تهران در شبانه‌روز گذشته

پلمب ۸۰ مرکز غذایی متخلف استان تهران در شبانه‌روز گذشته

رئیس کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست استان تهران از اقدامات نظارتی و برخورد با مراکز متخلف خبر داد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، ۸۰ مرکز به دلیل تخلفات بهداشتی پلمب و ۴۲۶ مرکز دیگر از سوی بازرسان معاونت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی به مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

به گزارش ایسنا، توکلی گفت: در شبانه‌روز گذشته، ۱۲۵۶ مرکز توسط نمایندگان دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران در حوزه بهداشت بازرسی شدند.

وی با اشاره به طرح نظارتی ویژه نوروز افزود: از آغاز این طرح تاکنون، ۱۸۵۰۱ مرکز تحت بررسی قرار گرفته‌اند که از این تعداد، ۲۵۴۲ مورد مربوط به نمونه‌برداری از آب آشامیدنی و ۱۳۷۹۸ مورد مربوط به کلرسنجی بوده که ۱۷۵۹ مورد آن مربوط به روز جاری است.

رئیس کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست استان تهران با تأکید بر برخورد جدی با متخلفان، از کشف و معدوم‌سازی ۴۶۲۳ مورد مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی در شبانه‌روز گذشته خبر داد و افزود: با این اقدامات، مجموع مواد غذایی ضبط‌شده از آغاز طرح نوروزی تاکنون به ۸۱۷۴۵ مورد رسیده است.

توکلی در ادامه به حوزه درمان نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت، کارشناسان دانشگاه های علوم پزشکی ۲ مرکز درمانی را بازدید کردند.

وی همچنین از بازرسی داروخانه ها و مراکز آرایشی-بهداشتی، مراکز عرضه مواد غذایی و نظارت بر توزیع شیرخشک و سایر محصولات غذایی توسط بازرسان کارگروه غذا و دارو در سطح استان خبر داد و بر اهمیت حفظ سلامت عمومی و تشدید نظارت‌ها در ایام نوروز تأکید کرد.

وی افزود: در طرح سلامت نوروزی اورژانس استان تهران در شبانه روز گذشته ۲۵۶۱ ماموریت انجام شد که در مجموع از آغاز این طرح ۴۱۳۲۳ ماموریت صورت گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha