• پنجشنبه / ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1404011406081
  • خبرنگار : 71263

آمازون خریدار تیک‌تاک شد

آمازون خریدار تیک‌تاک شد

شرکت آمازون، پیشنهادی را برای خرید اپلیکیشن شبکه اجتماعی تیک‌تاک از صاحبان چینی آن، به کاخ سفید ارسال کرده است.

به گزارش ایسنا، یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، به شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت: این غول اینترنتی، هفته جاری، در نامه ای به جی دی ونس، معاون رئیس‌جمهور و هاوارد لوتنیک، وزیر بازرگانی، پیشنهاد خرید تیک‌تاک را ارائه کرد. با این حال، طرفین با این پیشنهاد که تنها چند روز قبل از پایان مهلت دولت آمریکا برای فروش تیک‌تاک و جلوگیری از ممنوعیت آن در آمریکا ارائه شده است، برخورد جدی نمی‌کنند.

پیشنهاد آمازون که برای اولین بار توسط روزنامه نیویورک تایمز گزارش شد، در حالی مطرح شده که سرنوشت تیک‌تاک در آمریکا، در معرض خطر است. اگر شرکت بایت دنس که شرکت مادر تیک‌تاک است، نتواند به توافقی برای واگذاری فعالیت‌های این اپلیکیشن ویدیویی در آمریکا دست یابد، تیک‌تاک در پنجم آوریل (۱۶ فروردین) با تعطیلی احتمالی دیگری در ایالات متحده روبرو خواهد شد.  

قانونگذاران آمریکایی، سال گذشته، لایحه ای را تصویب کردند که در آن مهلت ۱۹ ژانویه برای فروش اجباری تیک‌تاک تعیین شده بود، اما دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پس از به قدرت رسیدن، فرمان اجرایی را امضا کرد و به این شبکه اجتماعی چینی، ۷۵ روز مهلت اضافی برای توافق احتمالی داد.

منابع آگاه به سی‌ان‌بی‌سی گفتند که ترامپ می‌تواند در اسرع وقت روز چهارشنبه تصمیمی درباره سرنوشت تیک‌تاک در آمریکا اعلام کند. همچنین منابع آگاه خبر دادند شرکت فناوری موبایل «اَپ لاوین» برای خرید تیک‌تاک پیشنهاد داده است.

تیک‌تاک با سرمایه گذاری در بازار آنلاین خود به نام «تیک‌تاک شاپ»، به عنوان یک مرکز بزرگ برای تجارت الکترونیک، ظاهر شده است. بازار پرسود تیک‌تاک، همراه با بیش از ۱۷۰ میلیون کاربر این برنامه، می تواند دارایی جذابی برای آمازون باشد. پس از موفقیت تیک‌تاک، آمازون هم سرویس ویدیویی کوتاه خود را راه اندازی کرد و سپس آن را تعطیل کرد.

بر اساس گزارش شبکه سی‌ان‌بی‌سی، این دو شرکت، اوت گذشته، شراکتی را ایجاد کردند که به کاربران تیک‌تاک اجازه می‌داد تا حساب خود را به فروشگاه آمازون، لینک دهند و بدون خروج از برنامه، از این سایت خرید کنند. این قرارداد زیر ذره بین قانونگذارانی قرار گرفت که نگران خطرات احتمالی امنیت ملی آن بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha