• شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404011606943
  • خبرنگار : 50663

عضو هیات رئیسه خانه احزاب خراسان رضوی مطرح کرد

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌ احزاب در تصمیم‌گیری‌های استانی

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌ احزاب در تصمیم‌گیری‌های استانی

ایسنا/خراسان رضوی دبیر خانه احزاب خراسان رضوی گفت: اگر ارتباط میان استانداری و احزاب تقویت شود، هم اعتماد متقابل افزایش می‌یابد و هم تصمیمات اجرایی، پشتوانه اجتماعی بیشتری خواهند داشت.

الهه قلی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پیام نوروزی استاندار خراسان رضوی و تأکید وی بر تعامل بین احزاب و جریان‌های مختلف سیاسی، اظهار کرد: در اسفندماه گذشته، در قالب شورای مرکزی خانه احزاب جلسه‌ای با استاندار داشتیم. این شورا متشکل از ۷ حزب اصولگرا، ۷ حزب اصلاح‌طلب و یک حزب اعتدال‌گراست و در این نشست، نمایندگان تمامی احزاب حاضر، مطالبات و دیدگاه‌های خود را با استاندار مطرح کردند.

وی افزود: نگاه استاندار خراسان رضوی، تعاملی و رو به جلو است. تجربه کشورهای توسعه‌یافته نشان می‌دهد که احزاب نیروی محرکه‌ نظام‌های سیاسی هستند و پاسخ‌گویی به مردم را در ساختار قدرت نهادینه می‌کنند. در کشور ما نیز مردم نگاه توسعه‌محور دارند و طبیعی است که انتظار داشته باشند مسئولان در سطوح ملی و استانی نیز همین دیدگاه را در قبال احزاب دنبال کنند.

دبیر خانه احزاب خراسان رضوی با اشاره به نقش مهم احزاب در دولت‌های گذشته، عنوان کرد: تنها در دولت هفتم به‌ طور واقعی به احزاب بها داده شد و نقش‌آفرینی جدی داشتند. اکنون در دولت چهاردهم و با حضور آقای پزشکیان، باید دید آیا در تصمیمات کلان کشور جایگاه احزاب تقویت خواهد شد یا خیر.

قلی‌زاده ادامه داد: در دولت‌های اخیر، از احزاب در ساختار رسمی دولت کمتر استفاده شده و بیشتر افراد به واسطه نزدیکی‌های شخصی وارد مسئولیت‌ها شده‌اند. این در حالی است که احزاب تخصصی می‌توانند نقش مؤثری در حکمرانی محلی و ملی ایفا کنند.

وی با اشاره به تعامل نسبی استاندار فعلی با احزاب گفت: نسبت به استانداران پیشین، آقای مظفری نگاه بهتری نسبت به احزاب دارد و از برخی چهره‌های حزبی در فرآیند اجرایی حمایت کرده‌ است. اما این سطح از تعامل کافی نیست و انتظار می‌رود با برگزاری جلسات منظم و ارتباط مؤثر، احزاب به عنوان بازوی مشورتی و حتی اجرایی استاندار وارد میدان شوند.

دبیر خانه احزاب خراسان رضوی خاطرنشان کرد: احزاب باید قوی‌تر از گذشته عمل کنند و در انتخابات پیش‌روی شوراها حضور پررنگی داشته باشند. رقابت سازنده میان احزاب، راه را برای رشد سیاسی کشور هموار می‌کند و موجب می‌شود مدیران حزبی پاسخگو باشند و کیفیت حکمرانی ارتقا یابد.

قلی‌زاده اضافه کرد: اگر فردی که از سوی یک حزب معرفی شده در عملکردش دچار ضعف باشد، بدنه‌ آن حزب باید نسبت به عملکرد او پاسخگو باشد. این فرهنگ‌سازی، موجب می‌شود که مسئولیت‌پذیری سیاسی گسترش یابد و اعتماد عمومی تقویت شود.

وی افزود: با توجه به شعار دولت چهاردهم مبنی بر بهره‌گیری از تشکل‌ها حول محور گفتمان وفاق ملی، نباید مانعی برای تعامل با احزاب وجود داشته باشد. حتی در سطح استان‌ها نیز باید از ظرفیت همه جریان‌های سیاسی بهره گرفت و زمینه مشارکت نهادینه احزاب فراهم شود.

عضو هیات رئیسه خانه احزاب خراسان رضوی خواستار برگزاری جلسات مستمر میان استاندار و خانه احزاب شد و تأکید کرد: اگر ارتباط میان استانداری و احزاب تقویت شود، هم اعتماد متقابل افزایش می‌یابد و هم تصمیمات اجرایی، پشتوانه اجتماعی بیشتری خواهند داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha