• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404011808212
  • خبرنگار : 50382

سومین جشنواره فرهنگی بومی «لامردون» آغاز شد

سومین جشنواره فرهنگی بومی «لامردون» آغاز شد

ایسنا/فارس سومین جشنواره فرهنگی، هنری و بومی محلی «لامردون» با محوریت آواها و قصه‌های محلی به مدت چهار روز در لامرد آغاز به کار کرد.

این جشنواره از شب گذشته، ۱۷ فروردین در حالی گشایش یافت که زنان و مردان با پوشش محلی خود اصالت و فرهنگ بومی خطه جنوب را به نمایش گذاشته و با نواختن موسقی محلی و رقص اصیل مردان بار دیگر تداعی گر آداب و سنن و فرهنگ و اصالت غنی خطه جنوب شدند.

دبیر جشنواره فرهنگی، هنری و بومی لامردون در حاشیه افتتاح این جشنواره فرهنگی، هنری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: سومین دوره این رویداد فرهنگی با محوریت «آواها و قصه‌های محلی» و شعار« آواها و قصه‌ها زبان مشترک فرهنگ ما» تا ۲۰ فروردین به مدت چهار شب در مجتمع فرهنگی کیان برگزار می‌شود که در آن برنامه‌های متنوعی را اجرا خواهیم کرد.

سعیده صداقت این جشنواره را بستری برای معرفی هویت فرهنگی و میراث ناملموس مردم جنوب کشور دانست و افزود: سومین دوره جشنواره لامردون با هدف پاسداشت زبان، آواها، افسانه‌ها و داستان‌های بومی اقوام جنوب فارس و مناطق همجوار برگزار می‌شود و تلاش دارد زمینه‌ای برای هم‌افزایی فرهنگی میان اقوام فراهم کند.

وی تصریح کرد: در این دوره از جشنواره با مجوز از اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و همکاری اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۶۰ غرفه متنوع  شامل ۳۰ غرفه صنایع‌دستی، ۲۵ غرفه مواد غذایی سنتی و محلی و ۵ غرفه با محتوای موزه‌ای و مردم‌شناسی و آئین‌های نمایشی و میزگردهای تخصصی دائر شده است. این غرفه‌ها جلوه‌ای از هنر، مهارت و سبک زندگی مردمان مناطق مختلف جنوب را به نمایش خواهند گذاشت.

صداقت همچنین با اشاره به مشارکت گسترده هنرمندان و گروه‌های فرهنگی از مناطق مختلف، بیان کرد: جشنواره امسال میزبان شرکت‌کنندگانی از شهرها و روستاهایی همچون لامرد، مهر، لطیفی، گراش، خلیلی، اوز، بیرم، فال، گله‌دار، پارسیان، بهده، میناب، عسلویه، جم، بوشهر، اشکنان، علامرودشت، اهل، خیرگو و عشایر دارالمیزان است. حضور گسترده این مناطق، نشان از پیوندهای فرهنگی عمیق در جنوب کشور دارد.

دبیر جشنواره فرهنگی، هنری و بومی لامردون در پایان از عموم مردم، هنرمندان، پژوهشگران حوزه فرهنگ بومی و علاقه‌مندان دعوت کرد تا با حضور در این رویداد، ضمن حمایت از هویت فرهنگی بومی، از برنامه‌های متنوع و بخش‌های مختلف جشنواره بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha