عباس برنهاد امروز، ۲۳ فروردین در نشست شرکت شهرکهای صنعتی فارس با اعلام این خبر گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در زمینه ضرورت حمایت از سرمایهگذاران در تولید و با هدف افزایش سرمایهگذاری در این بخش، تشکیل این کمیته با هدف برنامهریزی عملیاتی️، هدایت، تسهیل و تسریع در فرآیند سرمایهگذاریهای صنعتی انجام شده است.
وی با اشاره به نقش مهم و اثرگذار شهرکها و نواحی صنعتی در رشد اقتصادی و اشتغالزایی استان افزود: شهرکهای صنعتی به عنوان زیرساخت اصلی جذب سرمایهگذاری، بستر مناسبی برای استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی فراهم میکنند و نقش مهمی در تحقق اهداف اقتصادی دارند.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس بیان کرد: در حال حاضر ۶۴ شهرک و ناحیه صنعتی فعال در سطح استان فارس وجود دارد و همچنین منطقه ویژه اقتصادی کازرون نیز به عنوان یکی از ظرفیتهای منحصربهفرد در توسعه صادرات، جذب فناوری و اشتغالآفرینی در استان فارس محسوب میشود.
برنهاد با بیان اینکه در راستای ارتقاء بهرهوری و اثربخشی فعالیتها، تدوین برنامهها بر اساس شاخصها و سیاستهای سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران صورت گرفته است، گفت: این برنامهها در حوزههای فنی، برنامهریزی، پشتیبانی و حمایت از صنایع کوچک طراحی و تنظیم شده است تا فضای فعالیت برای تولیدکنندگان هر چه بیشتر بهبود یابد.
وی همچنین یکی از اصلیترین رویکردهای شرکت را استفاده حداکثری از تمام ظرفیتهای موجود برای تحقق رشد تولید دانست و تصریح کرد: در این کمیته موانع پیشروی سرمایهگذاران و تولیدکنندگان شناسایی و برطرف میشود و برای این منظور نیازمند تعامل و همکاری مؤثر تمامی دستگاههای اجرایی، بهویژه دستگاههای خدماترسان در تأمین زیرساختهای اساسی نظیر آب، برق، گاز، ارتباطات و مخابرات هستیم.
برنهاد به برخی چالشهای موجود در حوزه زیرساختها اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، یکی از مهمترین مشکلات شهرکهای صنعتی، تأمین برق پایدار است که این موضوع، بر تولید اثر گذاشته است که امیدواریم با تعامل، همکاری و حمایت دستگاههای متولی در زمینه رفع این چالش تدابیر مناسبی اندیشیده شود.
وی از برنامهریزی برای راهاندازی سه شهرک تخصصی انرژی خورشیدی نیز خبر داد و افزود: این شهرکها که اکنون در مرحله تملک اراضی قرار دارند، بهعنوان راهکاری جدی برای جبران ناترازی برق طراحی شدهاند و با هدف تولید برق پاک و پایدار برای واحدهای صنعتی، در اولویت برنامههای اجرایی شرکت قرار دارند.
سرپرست شرکت شهرکهای صنعتی فارس همچنین بر ضرورت تامین برق واحدهای صنعتی بهویژه واحدهای با مصرف بالای برق برای جایگزینی بخشی از مصرفی با روشهای خود تأمین تأکید کرد و گفت: بر اساس سیاست گذاری وزارت نیرو یکی از برنامهها، ترغیب این واحدها به اجرای طرحهای تولید برق از طریق احداث نیروگاههای خورشیدی کوچک و متوسط است که این اقدام علاوه بر کمک به پایداری انرژی، در راستای توسعه پایدار و حفظ محیط زیست نیز مؤثر خواهد بود.
برنهاد در پایان اظهار امیدواری کرد: با برنامهریزی دقیق، پیگیری جدی و تعامل بین بخشی، بتوان مسیر سرمایهگذاری در استان فارس را هموار کرد و با همراهی و مشارکت سرمایهگذاران، گام بلندی در راستای رشد تولید، اشتغال و توسعه صنعتی استان برداشت.
انتهای پیام
نظرات