• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404012009766
  • خبرنگار : 30147

فرماندار فریمان مطرح کرد

دانشگاه‌ و مدرسه، سپر فرهنگی در مبارزه با اعتیاد

دانشگاه‌ و مدرسه، سپر فرهنگی در مبارزه با اعتیاد

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار فریمان ریشه بسیاری از جرائم را به مواد مخدر مرتبط دانست و گفت: دانشگاه‌ها و مدارس، سپرهای فرهنگی در مبارزه با اعتیاد هستند.

حمید اکبری در گفت و گو با ایسنا با تأکید بر اهمیت مبارزه با مواد مخدر به عنوان یک اولویت اجتماعی، گفت: همه دستگاه‌ها باید در این راستا با هم‌افزایی و هماهنگی به ویژه در زمینه‌های پیشگیری، فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی اقدام کنند.

وی ادامه داد: مبارزه با مواد مخدر فقط وظیفه نیروی انتظامی نیست، بلکه تمام نهادها و سازمان‌ها باید در این زمینه نقش خود را ایفا کنند. باید تلاش کنیم با ارائه خدمات درمانی و مشاوره‌ای، به بازتوانی و بهبودی افراد مبتلا به اعتیاد کمک کنیم.

دانشگاه‌ و مدرسه، سپر فرهنگی در مبارزه با اعتیاد

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان فریمان همچنین به اهمیت برنامه‌ریزی سالانه برای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی باید وظایف خود را به خوبی انجام دهند تا در کاهش این آسیب اجتماعی مؤثر واقع شوند.

وی بر نقش محوری دانشگاه‌ها و مدارس به عنوان سفیران اطلاع‌رسانی در این حوزه تأکید کرد و افزود: این نهادها می‌توانند در فرهنگ‌سازی و پیشگیری از اعتیاد بسیار مؤثر باشند.

اکبری در ادامه به موفقیت‌های حاصله در حوزه مقابله با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: افزایش ۶۵ درصدی کشفیات مواد مخدر در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ به دلیل تلاش‌های خستگی‌ناپذیر نیروی انتظامی و حمایت‌های قضایی این شهرستان بوده است.

عدم رضایت از عملکرد دستگاه‌های اجرایی

وی با اشاره به ضرورت برگزاری منظم جلسات و شناسایی مسائل و مشکلات، بیان کرد: با پیگیری فرماندهی انتظامی شهرستان، شاهد توفیقات بیشتری نسبت به سال‌های گذشته خواهیم بود.

فرماندار فریمان همچنین بر لزوم هدفمند بودن برنامه‌ها و تشکیل کمیته‌های مختلف در شورا تأکید کرد تا از هرگونه فعالیت‌های غیرهمسو و اتلاف انرژی و اعتبار جلوگیری شود.

وی ضمن اظهار عدم رضایت از عملکرد دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های پیشگیری، آگاه‌سازی، فرهنگ‌سازی و درمان معتادان، خاطرنشان کرد: همکاری بیشتری بین نهادهای دولتی و مردمی برای پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن ضروری است.

اکبری با اشاره به اینکه ریشه بسیاری از جرائم در سطح شهرستان، مواد مخدر است و اگر ما بتوانیم این جرم را ریشه‌کن کنیم، بقیه جرائم نیز کاهش خواهند یافت، بر لزوم ساماندهی معتادان متجاهر تأکید کرد و گفت: مقرر شد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، نیروی انتظامی، بهزیستی، شهرداری و سایر دستگاه‌های متولی برنامه‌ریزی لازم را درباره پذیرش و درمان معتادان انجام دهند و نتایج آن را در جلسه آینده اعلام کنند.

بسیاری از خانواده‌ها حتی نام برخی از مواد مخدر را نشنیده‌اند

وی همچنین به عدم آگاهی خانواده‌ها از اثرات سوء مصرف مواد مخدر به ویژه مواد مخدر صنعتی اشاره کرد و گفت: بسیاری از خانواده‌ها حتی نام برخی از مواد مخدر را نشنیده‌اند و این عدم آگاهی می‌تواند خطر ابتلای جوانان به این معضل را افزایش دهد.

 اکبری در این‌باره بر ضرورت آگاهی‌بخشی به خانواده‌ها و جوانان در این زمینه تأکید کرد و افزود: لازم است برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی به صورت گسترده‌تری در سطح جامعه اجرا شود.

فرماندار فریمان در ادامه به افزایش فعالیت‌های آموزشی در مدارس و مراکز فرهنگی اشاره کرد و افزود: آگاهی‌بخشی به نسل جوان از طریق برنامه‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی، یکی از مؤثرترین روش‌ها برای پیشگیری از اعتیاد است.

مبارزه با مواد مخدر نیازمند یک رویکرد جامع و هماهنگ

وی بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت‌های موجود در مساجد، هیات‌های مذهبی، کانون‌های فرهنگی و هنری، صنایع و کارخانه‌ها، اصناف، دانشگاه‌ها، شورای شهرها و روستاها، شهرداران و دهیاران تأکید کرد و گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند یک رویکرد جامع و هماهنگ از سوی تمامی نهادهای اجتماعی، فرهنگی و دولتی است تا بتوان به موفقیت‌های پایدار در این زمینه دست یافت و به حفظ سلامت جامعه و نسل‌های آینده نیز کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha