محسن رحیمی روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران افزود: ۶ زورخانه در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد و ۳۳۱ورزشکار باستان کار بیمه شده و ساماندهی شده داریم.
وی اظهارکرد: ۳۸ ورزشکار رشته زورخانه ای در شهرستان چرام فاقد مکان برای فعالیت ورزشی خود هستند که از این تعداد یک انفرادی و یک هفت نفره دارای مقام و رتبه هستند.
سرپرست هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه ای استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بین هفت تا هشت نفر مرشد ورزش های پهلوانی و زورخانه ای در این استان فعالیت می کنند.
رحیمی در رابطه با تفاوت ورزش پهلوانی و زورخانه ای با سایر ورزشها تصریح کرد: ورزش زورخانه ای، اخلاق و معنویت را در جامعه ترویج می کند.
وی ادامه داد: ورزش زورخانه ای بعنوان یک ورزش آیینی و ملی باید در استان احیا و تقویت شود تا علاوه بر گسترش ورزش، فرهنگ پهلوانی و اخلاق نوعدوستی را در جامعه ترویج کنیم.
سرپرست هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه ای استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: انتظار داریم همه دستگاههای فرهنگی برای تقویت و ترویج فرهنگ پهلوانی در جامعه امروز توجه نشان دهند.
رحیمی نشست با خبرنگاران، دیدار با ائمه جمعه، برگزاری ورزش صبحگاهی در پارک ها و فضاهای عمومی، نشست با پیشکسوتان و قهرمانان ورزش پهلوانی و زورخانه ای استان، برگزاری همایش در زورخانه میدان هفت تیر یاسوج و تجلیل از خیرین و پیشکسوتان ورزش پهلوانی، غبار روبی گلزار شهدا و دیدار با خانواده شهدا را از مهمترین برنامههای هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه ای استان کهگیلویه و بویراحمد در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای عنوان کرد.
انتهای پیام
نظرات