• شنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۹
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404012311981
  • خبرنگار : 50975

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری معارفه شد

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری معارفه شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شد.

بهمن خدادادی، سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری شنبه ۲۳ فروردین‌ در آیین تکریم و معارفه خود اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در سال‌های اخیر، توسعه و تقویت عدالت آموزشی و عدالت تربیتی بوده است. این دو مفهوم، که به عنوان ارکان اساسی نظام آموزشی شناخته می‌شوند، با هدف فراهم کردن فرصتی برابر برای همه دانش‌آموزان در سراسر استان شکل گرفته‌اند.

عدالت آموزشی، دسترسی و بهره‌مندی برابر

وی با بیان اینکه در زمینه عدالت آموزشی، دو مولفه اساسی مطرح می‌شود، دسترسی به آموزش و بهره‌مندی از امکانات، افزود: در این استان‌ پوشش تحصیلی در دوره ابتدایی به ۹۹ درصد رسیده که نشان‌دهنده پیشرفت چشمگیر در زمینه عدالت کمی است. این دستاورد، نشان می‌دهد که اقدامات زیادی در جهت گسترش دسترسی به آموزش و کاهش شکاف‌های آموزشی در سطح استان صورت گرفته است.

عدالت تربیتی، مسئولیت‌پذیری و پرورش شهروندان آگاه

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اما از سوی دیگر، در حوزه عدالت تربیتی باید تلاش‌های بیشتری صورت گیرد. عدالت تربیتی به معنای ایجاد فرصت‌های برابر برای رشد و شکوفایی تمام استعدادهای کودکان است. این امر تنها محدود به مسائل پرورشی و آموزش اخلاقی نیست، بلکه به معنای تربیت شهروندانی مسئول، آگاه و همدل است که به جامعه خود خدمت کنند.

وی تاکید کرد: عدالت تربیتی، بر اساس اصول انسانی و اعتقاد به کرامت انسان، به دنبال تحقق یک سیستم آموزشی است که به هر کودک، فارغ از پیشینه اجتماعی یا اقتصادی، فرصت رشد و شکوفایی دهد.

ضرورت تقویت خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه‌یار

خدادادی گفت: در راستای تحقق این اهداف، یکی از اقدامات اساسی در حوزه آموزش، تقویت و توسعه خیرین مدرسه‌ساز و خیرین مدرسه‌یار است. به‌تازگی، برای نخستین‌بار در سند برنامه هفتم توسعه، عنوان خیرین مدرسه‌یار مطرح شده است که ظرفیت‌های بزرگی را برای حل بسیاری از مشکلات آموزشی فراهم می‌آورد. این خیرین می‌توانند با مشارکت‌های مالی و معنوی خود در ساخت و تجهیز مدارس، گام‌های مؤثری در راستای تحقق عدالت آموزشی بردارند.

توسعه هوش مصنوعی، گامی به سوی آینده‌ای پیشرفته

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اولویت‌های مهم در این برنامه‌ها، توجه به پیشرفت‌های جهانی در زمینه‌های نوین علمی و تکنولوژیک است. در این راستا، توسعه هوش مصنوعی بعنوان یکی از ابزارهای کلیدی در بهبود فرآیندهای آموزشی و تربیتی مطرح است.

در ادامه مدیرکل سابق آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری گفت: تعلیم و تربیت اولویت اول در تمام زمینه‌هاست، طی سه سال و دوماه خدمت‌ فراز و فرودهای مختلفی را طی کردم.

افشین امیریان افزود: بی‌تردید دستاوردهای آموزش و پرورش استان در طول این سه سال، حاصل تلاش و کوشش شبانه‌روزی همکاران شریف استان، همراهی دلسوزانه مسئولین وزارت آموزش و پرورش و مدیران استان، و همت والای معلمان متعهدی است که با وجود همه سختی‌ها، برای رشد و تعالی نسل آینده از هیچ کوششی دریغ نکردند.

وی ادامه داد: تاسیس شش مدرسه تولید و مهارت با اعتباری بالغ‌بر ۶۰ میلیارد تومان، اقدامات جهادی، ساماندهی کودکستان‌ها و اعطای مجوزات، توانمندسازی ۸۰ درصد معلمان و فرهنگیان، کسب رتبه اول در جشنواره الف‌تا و ... از جمله اقدامات انجام شده در این سال‌هاست.

امیریان در پایان گفت: کسب مدال نقره و برنز المپیاد علمی در کشور، رشد ۱۰۰ درصد قبولی دانش‌اموزان سمپاد، در حوزه آموزش متوسط ارتقا از رتبه ۱۹ به ۱۶ در امتحانات نهایی، کسب هفت رتبه برتر جشنواره نوجوان خوارزمی نیز از دیگر اقدامات انجام شده طی این سه سال اخیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha