سید حمایت میرزاده شنبه ۲۳ فروردین در آیین تکریم و معارفه سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان ضرورت و اهمیت به بحث همبستگی در سطح کشور گفت: کشور بیش از گذشته به در کنار هم بودن نیازمند است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: باید با هماهنگی و همافزایی در بین مسئولان و دستگاههای مختلف، مشکلات کشور حل شود.
میرزاده در ادامه سخنان خود به بحث پایداری ریشههای نظام آموزشی کشور اشاره و تصریح کرد: نظام آموزشی کشور به اندازهای ریشهدار است که با هیچ طوفانی نمیلرزد.
وی همچنین به «تشویق در جمع و تنبیه در خفا بعنوان «فرمول اساسی تعلیم و تربیت» اشاره و افزود: در کار تعلیم و تربیت هماهنگی، علم، عشق و عمل ضروری است. هر درسی که به بچهها میدهیم، اگر آنها آن را با علاقه و ایمان یاد بگیرند، در زندگی شخصیشان به آن عمل خواهند کرد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش همچنین به بیانات امام جمعه شهرکرد اشاره کرد و گفت: ایشان فردی بسیار صبور و منطقی هستند که دغدغههایشان در زمینه آموزش و پرورش شنیده شد.
وی ادامه داد: در این استان میتوان اقدامات بزرگی در تمام حوزهها انجام داد و در این راستا هماهنگیهای خوبی بین استاندار، نمایندگان مجلس، امام جمعه و مسئولان استان وجود دارد.
میرزاده در بخش دیگری از سخنان خود به مسائل موجود در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: مناطق محروم بهویژه در حوزه آب، فضای آموزشی، جادهها و سایر زیرساختها به توجه ویژه نیاز دارند. باید بررسی کنیم که این استان چه میزان از میانگین کشوری عقب است و به چه میزان اعتباری نیاز دارد.
وی همچنین درباره اهمیت توسعه زیرساختهای آموزشی در استانها، بیان کرد: هر شهرکی که ساخته میشود، مسئولان باید از پیش به فکر توسعه امکانات و نیازهای آن منطقه باشند. اگر یک شهرک به ۲۰۰ هزار نفر رسید، باید برای تأمین زیرساختهای مناسب مانند مدارس و فضای آموزشی نیز اقدامات لازم صورت گیرد.
میرزاده با تأکید بر اینکه مدرسهسازی و کیفیتبخشی آموزشی از اولویتهای دولت چهاردهم است، تصریح کرد: هدف اصلی در آموزش و پرورش ابتدا کسب مهارت و سپس کسب مدرک است. در این راستا، باید تلاش کنیم که آموزشها برای دانشآموزان بیشتر براساس مهارتهای زندگی و نیازهای بازار کار باشد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش همچنین به چالشهای آموزشی در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: این مناطق به برنامهریزی بلندمدت و توجه ویژه نیاز دارند، لذا برای حل مشکلات این مناطق باید اقدامات مؤثرتری در زمینه ساخت مدارس، تأمین امکانات آموزشی و توسعه زیرساختها صورت گیرد.
وی با اشاره به تاریخچه ساخت مدارس در کشور، اظهار کرد: در سالهای اخیر، توجه ویژهای به ساخت مدارس در مناطق مختلف کشور شده و اقدامات چشمگیری در این زمینه صورت گرفته است.
انتهای پیام
نظرات