به گزارش ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند در این جلسه گفت: خداوند در قرآن آبادانی را امری نیک دانسته و نشان میدهد که مسئله تولید در دین و آیین ما نیز مورد تأکید قرار گرفته است. الگوهای بازدهی و مشارکت مردم در تولید نیز در آیههای قرآن بارها مورد اشاره قرار گرفته است و ضرورت این حوزه را نشان میدهد.
وی افزود: مشورت و برنامه ریزی در تصمیمگیریها بسیار مهم است و همواره باید مورد توجه قرار گیرد. تشویق به تجارت و گردش مالی، انفاق در راه خدا و لزوم استفاده از توانمندیها در این عرصه حیاتی است. باید برنامه عملیاتی برای تحقق شعار سال تدوین شود و به سرعت در دستور کار قرار گیرد.
دکتر کولیوند ادامه داد: ایجاد هلدینگ دانش بنیان سلامت، جذب سرمایه خیرین و تجار و ایجاد واحدهای تولیدی در مناطق محروم میتواند از جمله مواردی باشد که بیشتر در سال جاری مورد توجه قرار گیرد. ایجاد اشتغال پایدار یکی از دستآوردهای این عرصه خواهد بود و برکات زیادی به دنبال خواهد داشت. برای تحقق شعار سال باید به سمتی حرکت کرد که گزاره هر داوطلب یک تولیدگر را تحقق بخشیم.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلالاحمر؛ در ادامه این جلسه، اسدالله عباسی، رئیس کارگروه ویژه تحقق شعار سال در حوزه خدمات و تولیدات جمعیت هلال احمر نیز گفت: نگاه راهبردی و مطلوبی در جمعیت هلال احمر وجود دارد و میتوان با عزمی راسخ شعار سال را در هلال احمر تحقق بخشید.
به گفته وی، با هم افزایی میتوان موانع پیش رو را برداشت. جذب سرمایه خیرین، تولید تجهیزات پزشکی و دارو از جمله عرصههایی است که ظرفیت زیادی برای تحقق شعار سال دارد. در همین رابطه مصوبات کارگروه با جدیت دنبال میشود تا به نتایج ملموس دست پیدا کنیم.
انتهای پیام
نظرات