• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404012512940
  • خبرنگار : 51000

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان:

کمبود و تخصیص ناکافی اعتبارات، پروژه‌های آب و فاضلاب را زمان‌بر کرده است

کمبود و تخصیص ناکافی اعتبارات، پروژه‌های آب و فاضلاب را زمان‌بر کرده است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: برای خدمات رسانی بهتر و پیشبرد اهداف تعریف شده به دنبال ردیف اعتباری جدید برای آب و فاضلاب استان هستیم.

فرهاد سرگلزائی در گفت وگو با ایسنا افزود: در سطح استان پروژه‌های متعدد آب و فاضلاب در حال اجراست اما کمبود اعتبارات و تخصیص ناکافی آنان سبب شده تا روند اجرای آنها زمان بر باشد. به همین دلیل افزایش ردیف های اعتباری برای این شرکت احساس می شود.

وی با ابراز امیدواری مبنی بر تخصیص کامل و به موقع اعتبارات برای اتمام طرح‌های آبرسانی در دست اجرای از پیگیری برای افزایش ردیف اعتباری خبر داد و افزود: در نشست اخیر با رئیس سازمان برنامه و بودجه استان پیشنهاد شد تا ردیف اعتباری جدید برای آب و فاضلاب تعریف شود تا تنش‌های مالی کاهش یافته و روند اجرایی پروژه‌ها افزایش یابد.

سرگلزائی ادامه داد: سعی می شود وعده‌های داده شده در سال ۱۴۰۴ تا حد قابل قبولی اجرایی شوند و برای تحقق این هدف اجرای پروژه‌ها فازبندی شد و در این برگزاری نشست‌های راهگشا با فرمانداران، نماینده‌های مردم و واحدهای استانی مجموعه آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به ضرورت تأمین اعتبار برای پروژه‌های استان در راستای برنامه هفتم توسعه، اعلام کرد که این شرکت برای تحقق اهداف تعیین‌شده در این برنامه، به ۴۳ همت اعتبار نیاز دارد.

سرگلزایی از فعالیت ۳۵۰ پروژه عمرانی در استان یاد کرد و افزود: بسیاری از این پروژه‌ها نیمه‌تمام هستند و تکمیل آن‌ها جزو اولویت‌های اصلی ما در راستای توسعه زیرساخت‌های آبی استان قرار دارد.

وی در ادامه بیان کرد: تنوع‌بخشی به تأمین منابع مالی یک نیاز اساسی و ضروری است که باید به آن پرداخته شود چراکه با توجه به بودجه عمرانی فعلی برای مجموعه آب و فاضلاب، امکان انجام اقدامات بزرگ و مؤثر محدود است، بنابراین، لازم است به‌دنبال ایجاد منابع مالی جدید و کارآمد باشیم تا بتوانیم زیرساخت‌های آبی و خدمات فاضلاب را به‌طور جامع و پایدار توسعه دهیم.

وی افزود: در بخش نیروی انسانی آبفا از قابلیت های بالقوه ای برخوردار است و سعی می شود تا از تخصص و توان آنان برای پیشبرد اهداف شرکت بهره برد در همین راستا برنامه ریزی شده تا از توان خیرین و سرمایه گذاران نیز بتوان بهره برد و استان را به شرایط ایده آل رساند.

سرگلزائی در پایان بیان کرد: در فرهنگ مردم استان ریش سفیدان، معتمدین و روحانیون از ارج و قرب بالایی برخوردار هستند و در آگاه سازی آحاد مردم  برای مصرف بهینه آب و پیشگیری از هدررفت آن نقش به سزایی ایفا می کنند و بازوانی توانمند برای آبفا به شمار می روند و حضور آنان در کنار این مجموعه را ارج می نهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha