اسماعیل باتمانی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه فاز اول این اردو از تاریخ ۱۰ آذرماه ۱۴۰۳ آغاز شده است، اظهار کرد: این مرحله تا اواخر بهمنماه ادامه یافت و طی آن ۱۳ مدرسه از سطح استان در برنامه شرکت کردند که شامل ۹ مدرسه از ناحیه یک سنندج، ۳ مدرسه از ناحیه دو سنندج و یک مدرسه از شهرستان بیجار است، فاز دوم این اردو هماکنون در سطح مدارس استان درحال برگزاری است.
وی افزود: در مرحله نخست، حدود ۱۳۰۰ دانشآموز از پایههای مختلف در اردو شرکت داشتند و پیشبینی میشود با تداوم اجرای اردوها در فاز دوم، تا پایان طرح مجموعاً بیش از ۲۱۰۰ دانشآموز تحت پوشش این برنامه قرار گیرند.
باتمانی با اشاره به نام اردو که با عنوان «تمشک» شناخته میشود، گفت: عنوان این اردو برگرفته از حروف ابتدایی مفاهیم «توانمندسازی، مشاوره و مددکاری، شادی و نشاط، و کارآموزی» است که در قالب آن پنج سکو و کارگاه آموزشی برای دانشآموزان طراحی شده است.
وی در ادامه به تشریح سرفصلهای این اردو پرداخت و عنوان کرد: در این اردو دانشآموزان بهصورت گروهی و هدفمند در کارگاههایی همچون «تصویرنگارههای آسیبهای اجتماعی»، «سمعی و بصری مهارتهای ارتباطی، اجتماعی، تقویت عزتنفس و مهارت نه گفتن»، «مشاوره و هدایت تحصیلی»، «بازیهای گروهی، مهارتهای تشکیلاتی و فعالیتهای ورزشی» و «آموزش کمکهای اولیه در سطح مقدماتی» شرکت میکنند.
مدیر سازمان دانشآموزی کردستان تصریح کرد: در پایان هر روز اردو نیز جلسهای با محور احکام و عقیدتی ویژه دانشآموزان برگزار میشود تا بعد معنوی برنامه نیز تقویت شود.
باتمانی همچنین از برنامهریزی دقیق اجرایی در طول برگزاری اردو خبر داد و افزود: هر روز از اردو با استقبال و گروهبندی منظم دانشآموزان آغاز میشود و به هر نفر پک فرهنگی اهدا میشود. همچنین برای شرکتکنندگان پذیرایی میانوعده و صرف وعده ناهار در نظر گرفته شده است.
وی در پایان با تأکید بر تأثیر مثبت این اردوها در فرآیند تربیت دانشآموزان اظهار کرد: «تمشک» تلاشی جدی برای تحقق تربیت همهجانبه و تلفیق نشاط، آموزش، مهارت و معنویت در بستر فعالیتهای جمعی است و این رویکرد میتواند الگویی موفق برای سایر برنامههای پرورشی باشد.
انتهای پیام
نظرات