• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404012513136
  • خبرنگار : 50072

اقتصاد چین به پرتگاه سقوط رسید

اقتصاد چین به پرتگاه سقوط رسید

تحلیلگران بانک بارکلیز گفتند اگرچه پکن احتمالا اقدامات محرک مالی خود را افزایش می‌دهد اما رشد اقتصادی چین در سال جاری می‌تواند به شدت بدتر شود زیرا این کشور درگیر جنگ تجاری تلخ با آمریکا است.

به گزارش ایسنا، بارکلیز اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی چین ممکن است بین ۱.۵ تا سه درصد کاهش یابد، به‌ویژه که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تعرفه‌های ۱۴۵ درصدی را روی واردات از این کشور وضع کرده است. چین نیز با اعمال تعرفه ۱۲۵ درصدی بر محصولات آمریکایی، مقابله به مثل کرد.

این موسسه مالی اعلام کرد در برآوردهای خود برای تولید ناخالص داخلی چین، ابهامات مربوط به اقدامات تلافی‌جویانه بالقوه پکن، کاهش تعرفه‌ها و محرک‌های مالی سایر شرکای تجاری آمریکا و کاهش تعرفه‌های آمریکا را در نظر گرفته است.  

کاخ سفید، هفته گذشته، اعلام کرد که واردات لوازم الکترونیکی از تعرفه‌های متقابل ۱۴۵ درصدی ترامپ معاف می‌شوند و رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد که این اقدام موقتی است و او در هفته جاری، تعرفه‌های جداگانه‌ای بر لوازم الکترونیکی اعلام خواهد کرد.

بارکلیز همچنین به پتانسیل همکاری و تغییرات در تجارت دوجانبه میان چین و دیگر شرکای تجاری بزرگ این کشور پرداخت. همچنین به پتانسیل محرک‌های مالی بیشتر در چین و انتظار برای انتشار اوراق قرضه دولتی بسیار طولانی مدت تا تابستان اشاره کرد. نقطه تمرکز ویژه اقدامات چین، با هدف حمایت از امور مالی و تامین مالی خانوار خواهد بود. انتظار می‌رود افزایش هزینه‌های مربوط به بخش هوش مصنوعی چین، به رشد اقتصادی این کشور کمک کند.  

تحلیلگران بارکلیز در یادداشتی نوشتند: در حالی که انتظار داریم دولت چین محرک‌های مالی را افزایش دهد، اما فکر می‌کنیم تشدید جنگ تجاری میان چین و آمریکا، اثر کاهش تورم خواهد داشت، زیرا فشار نزولی بر صادرات می‌تواند مشکلات چین را با ظرفیت مازاد تشدید کند.

پایگاه خبری اینوست گزارش کرد، تراز تجاری مبادلات چین در ماه مارس، از انتظارات قبلی فراتر رفت، زیرا پیش از اعمال تعرفه‌های ترامپ، تولیدکنندگان داخلی محموله‌های آمریکا را بارگیری می‌کردند. انتظار می‌رود که داده‌های تجاری ماه آوریل، تصویر واضح‌تری از تاثیر جنگ تجاری با آمریکا بر تجارت چین ارائه دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha