• چهارشنبه / ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404012714801
  • خبرنگار : 71974

رییس سازمان دانشجویان ایران:

مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران فرصتی برای تقویت روحیه نقد است

مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران فرصتی برای تقویت روحیه نقد است

رییس سازمان دانشجویان ایران گفت:مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی و فرهنگی در کشور، فرصتی برای تقویت روحیه نقد و تحلیل در میان دانشجویان است.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا فریدزاده رییس سازمان دانشجویان ایران در جلسه مشترک با دکتر زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور، در سخنانی به بیان ظرفیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های در حال اجرای این سازمان پرداخت و گزارش مبسوط برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران و طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» به معاون سیاسی وزیر کشور ارائه شد.

فریدزاده همچنین به زمینه‌های مشترک همکاری میان سازمان دانشجویان ایران و وزارت کشور اشاره کرد و بر لزوم ایجاد تعاملات بیشتر بین این دو نهاد برای تحقق اهداف مشترک در راستای تقویت فعالیت‌های دانشجویی و فرهنگی در سطح کشور و همچنین حمایت از طرح‌های ملی در راستای رشد و شکوفایی استعدادهای جوانان کشور تاکید کرد.

رییس سازمان دانشجویان ایران در ادامه به برگزاری سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اشاره کرد و گفت: «مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی و فرهنگی در کشور، فرصتی برای تقویت روحیه نقد و تحلیل در میان دانشجویان است.

وی ادامه داد: این رویداد نه تنها به ارتقاء مهارت‌های ارتباطی و تفکر انتقادی کمک می‌کند بلکه باعث ایجاد بستری مناسب برای ارائه ایده ها و دیدگاه های دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف کشور جهت حل مسائل جاری کشور می شود و حمایت از این طرح به گسترش فرهنگ مناظره و نقد علمی در محیط‌های دانشگاهی کمک شایانی کند.

در این جلسه دکتر رحیمیان؛ رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، مهدیه شاه نظری ؛ معاون راهبری فعالیت های دانشجویی و وجیهه ابوطالبی؛ معاون پشتیبانی سازمان دانشجویان نیز حضور داشتند. دکتر رحیمیان نیز توضیحاتی درباره فعالیت‌های فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران به ویژه برنامه " تندیس فداکاری" ارائه کرد.

دکتر زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور، ضمن قدردانی از فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی و تاکید بر سابقه درخشان جهاددانشگاهی در استانها، بر اهمیت همکاری‌های بیشتر بین دو مجموعه برای توسعه و تقویت فعالیت‌های فرهنگی- علمی در دانشگاه ها تاکید کرد.

وی افزود: «وزارت کشور همواره از برنامه‌های علمی و فرهنگی که باعث تقویت هویت ملی و همبستگی اجتماعی می‌شود، حمایت خواهد کرد و آماده است تا در راستای ارتقاء فضای علمی و فرهنگی کشور با سازمان‌های مختلف همکاری کند.

دکتر زینی وند با اشاره به دغدغه دکتر پزشکیان؛ رئیس جمهور محترم در خصوص گفتگوی جوانان و نخبگان دانشگاهی با مسئولین کشور، پیشنهاد داد طرح مسابقات از جهت کمی وکیفی توسعه داده شود و به صورت "مسئله محور" بازطراحی شود.

در پایان جلسه، مقرر شد که در اولین قدم در استان های میزبان مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران، استانداری ها حمایت ویژه‌ای از این رویداد داشته باشند، همچنین برای مرحله استانی دور بعدی مسابقات مذکور نیز حمایت همه استانداران و استفاده از ظرفیت استان ها به منظور بهتر و باشکوه تر برگزار شدن این مسابقات صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha