سردار حسین حسنپور امروز شنبه ۳۰ فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز به واسطه تلاشهای شبانهروزی پلیس عرصه برای فعالیت قاچاقچیان تنگ شده است.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان در بازدید از انبار سوخت شرکتی در شهر صنعتی رشت ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع نفت گاز را کشف کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان گیلان با بیان اینکه برابر اعلام نظر کارشناسان ارزش محموله کشف شده ۱۴ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، افزود: در این خصوص یک متهم ۵۶ ساله با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد.
این مقام انتظامی در پایان از شهروندان خواست برای ریشه کن کردن قاچاق با مجموعه انتظامی همکاری کنند و هرگونه اطلاعات و اخبار در این زمینه را به سامانه پلیس امنیت اقتصادی به شماره ۰۹۶۳۰۰ یا مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات