• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404020100234
  • منبع : اداره کل محیط زیست استان تهران

تأکید بر احیای پوشش گیاهی در مناطق چهارگانه استان تهران

تأکید بر احیای پوشش گیاهی در مناطق چهارگانه استان تهران

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از آغاز مطالعات تخصصی برای احیای پوشش گیاهی مناطق تحت مدیریت این سازمان خبر داد و تاکید کرد: این طرح با تمرکز بر گونه‌های بومی و اندمیک، با همکاری دانشگاه تهران و اداره کل منابع طبیعی اجرایی می‌شود.

به گزارش ایسنا حسن عباس نژاد در جلسه توسعه درختکاری استان تهران که با حضور دستگاه‌های اجرایی، مراکز دانشگاهی و نهادهای ملی برگزار شد، با بیان اینکه از ابتدای سال جاری، طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری به منظور تقویت پوشش گیاهی در مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان تهران در حال اجراست، اظهارکرد: با حمایت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مطالعات فاز نخست این طرح با تاکید بر گونه‌های بومی و اندمیک آغاز شده است و دانشگاه تهران همراه با اداره کل منابع طبیعی، مسئولیت اجرای آن را برعهده دارند و نتایج این پژوهش‌ها، مبنای علمی برای احیای مناطق تخریب ‌شده خواهد بود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران افزود: در اجرای این طرح، مشارکت جوامع محلی، بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانش‌بنیان و استفاده از تجربه‌های موفق داخلی و بین المللی مدنظر قرار دارد تا علاوه بر احیای پوشش گیاهی، اشتغال سبز و پایدار نیز در این مناطق شکل گیرد.

عباس نژاد اظهارکرد: نتایج حاصل از این مطالعات، مبنای تدوین نقشه راه بلندمدت برای بازسازی زیست بوم‌های آسیب دیده قرار خواهد گرفت و تلاش می‌شود این طرح به الگویی برای سایر استان‌ها نیز تبدیل شود.

محمدصادق معتمدیان - استاندار تهران - نیز در این جلسه بر اهمیت درختکاری و تقویت پوشش گیاهی در کاهش فرسایش خاک، جذب گردوغبار و بهبود کیفیت هوا تأکید کرد و از تمامی دستگاه‌های اجرایی خواست در انجام وظایف خود در این حوزه، اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی اظهارکرد: درختکاری و احیای زیست بوم‌های طبیعی، علاوه بر تاثیر در جذب گردوغبار و افزایش رطوبت هوا، به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان نیز کمک می‌کند و باید به عنوان یک رویکرد فراسازمانی مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، معتمدیان با بیان اینکه اجرای این طرح نیازمند همکاری منسجم میان تمامی نهادهای مسئول از جمله منابع طبیعی، محیط زیست، شهرداری ها، دانشگاه‌ها همچنین نهادهای مردمی است، خاطر نشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید در انجام وظایف قانونی خود در این حوزه اهتمام بیشتری داشته باشند و با تامین منابع لازم، زمینه اجرای موثر و پایدار این طرح را فراهم کنند.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha