• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404020201132
  • خبرنگار : 71263

ناکامی بازارهای سهام آسیا در فرار از سقوط

ناکامی بازارهای سهام آسیا در فرار از سقوط

بازارهای سهام آسیا پس از فرار سریع سرمایه از دارایی‌های آمریکا که وال استریت و دلار را ضعیف کرد، در معاملات روز سه‌شنبه، تلاش کردند در برابر کاهش بیشتر، ایستادگی کنند.

به گزارش ایسنا، افت نسبتا محدود در بازارهای آسیا، این احتمال را تقویت کرده که صندوق‌های سرمایه‌گذاری ممکن است پول را به سهام این منطقه منتقل کنند اما تاثیر تعرفه‌های دولت ترامپ بر رشد اقتصادی آسیا، همچنین یک عامل منفی بزرگ مانده است.

حملات لفظی روز دوشنبه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به جروم پاول، رئیس فدرال رزرو به دلیل امتناع او از کاهش بیشتر نرخ‌های بهره، باعث شد شاخص‌های سهام وال استریت، روز دوشنبه، ۲.۴ درصد سقوط کنند و دلار آمریکا به پایین‌ترین حد سه سال اخیر سقوط کرد.

پس از سقوط وال استریت در شب گذشته، شاخص نیکی ژاپن، ۰.۲ درصد کاهش یافت و شاخص ام‌اس‌سی‌آی آسیا اقیانوسیه بجز ژاپن، ثابت ماند.

همزمان با هشدار پکن به کشورهای دیگر علیه انعقاد قراردادهای تجاری با آمریکا به ضرر چین، شاخص سی‌اس‌آی ۳۰۰ چین، ۰.۲ درصد رشد کرد.

سهام اروپایی نیز افت محدودی شد و معاملات یورو استاکس ۵۰ و داکس، ۰.۵ درصد و معاملات اف تی اس ای، ۰.۱ درصد کاهش یافت.

بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله، به دلیل بیم سرمایه‌گذاران از تلاش کاخ سفید برای اخراج رئیس بانک مرکزی آمریکا، به ۴.۴۳ درصد افزایش یافت. این نگرانی وجود دارد که فدرال رزرو ممکن است مجبور شود تحت فشار سیاسی، سیاست پولی را تسهیل کند.

در حالیکه کاخ سفید می‌گوید قراردادهای تجاری مختلف در حال انجام است یا در شرف آغاز است، به نتیجه رسیدن سریع آنها بعید به نظر می‌رسد. تحلیلگران بانک جی پی مورگان خاطرنشان کردند که قرارداد تجاری معمولی، ۱۸ ماه برای مذاکره و ۴۵ ماه برای اجرا، طول می‌کشد. آنها در یادداشتی نوشتند: ما بر دیدگاه خود تاکید می‌کنیم که اگر سیاست‌های فعلی تغییر نکند، احتمال رکود اقتصادی آمریکا در سال ۲۰۲۵، حدود ۹۰ درصد است.

از دست دادن اعتماد به دارایی‌های آمریکا، ضربه سنگینی بر دلار وارد کرد و ارز آمریکا، روز دوشنبه، به ۹۷.۹۲۳ واحد رسید که پایین‌ترین حد خود از مارس ۲۰۲۲ در برابر سبدی از ارزها بود.

دلار آمریکا در برابر فرانک سوئیس، به ۰.۸۰۴۲ واحد رسید و یورو، از مرز ۱.۱۵۰۰ واحد عبور کرد و به ۱.۱۵۳۸ واحد رسید. دلار در برابر ین، به ۱۳۹.۹۲ ین رسید. ضعف دلار با تقاضا برای دارایی‌های امن فیزیکی همراه شد و کمک کرد اونس طلا، به ۳۴۸۵ دلار صعود کند.

بر اساس گزارش رویترز، قیمت نفت برنت در معاملات سه‌شنبه، با ۴۵ سنت افزایش، به ۶۶ دلار و ۷۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات نفت آمریکا با ۶۵ سنت افزایش، به ۶۳ دلار و ۷۳ سنت در هر بشکه رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha