• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404020201368
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

پس از کرونا، توجه به بهداشت و سلامتی اهمیت بیشتری یافته است

پس از کرونا، توجه به بهداشت و سلامتی اهمیت بیشتری یافته است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: پس از شرایط خاصی که در جهان پس از شیوع کرونا به وجود آمد، لازم است به سلامت، بهداشت، فعالیت‌های روزانه و مواد خوراکی مصرفی اهمیت بیشتری بدهیم تا در آینده دچار مشکلات بهداشتی و درمانی بیشتری نشویم.

احمدرضا جودتی روز سه‌شنبه به مناسبت آغاز هفته سلامت در جمع دانش آموزان مدرسه دخترانه شهید برون‌بری تبریز، اعتیاد را تهدیدی جدی برای جامعه و سست کننده بنیان خانواده دانست و گفت: رسانه‌ها باید مردم و به خصوص قشر جوان و نوجوان را در زمینه اقدامات پیشگیرانه اعتیاد، آگاه سازند.

وی بیان کرد: البته تهدیدات سلامتی صرفا به اعتیاد ختم نمی‌شود و عادت‌های رفتاری غلط نیز می‌توانند آسیب‌های جبران ناپذیری به زندگی افراد وارد کنند. اولین قدم برای تضمین سلامتی می‌تواند روزانه حداقل نیم ساعت ورزش باشد.

وی یکی از رفتارهای نادرست در سبک زندگی افراد را استفاده بی رویه از فضای مجازی دانست و اولیا را موظف کرد تا به این امر بیشتر توجه کنند. همچنین دانش‌آموزان را به احتیاط بیشتر در استفاده از این فضا دعوت کرد.

وی خاطرنشان کرد: امروزه جهان با تغییرات بیشتری روبه‌رو شده است که بی تاثیر بر روی شیوه زندگی مردم نیست و نتیجه‌اش می‌تواند تاثیرات زیان باری برای سلامتی افراد به ویژه دانش آموزان داشته باشد. به همین علت باید سبک زندگی خود را بازنگری کرده و با شیوه زندگی درست، تمام جنبه‌های زندگیمان را تحت تاثیر مثبت قرار دهیم.

اجرای طرح‌ آموزش‌های پیشگیرانه در بین دانش‌آموزان مناطق محروم

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی نیز در ادامه مراسم از پیشنهاد اجرای طرح‌های مشترک پزشکی در مناطق محروم با محوریت آموزش‌های پیشگیرانه در بین دانش‌آموزان خبر داد.

اسفندیار صادقی تصریح کرد: پیشگیری زمینه جلوگیری از تبعات اقتصادی و سلامتی را فراهم می‌کند و هفته سلامت بهترین فرصت برای ارائه آموزش‌ در این زمینه است. بر همین اساس پیشنهاد اجرای برخی از طرح‌های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی که در مناطق محروم قابلیت اجرایی دارد، مطرح شده است و امیدداریم که به خوبی اجرا شوند.

وی یکی از اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش آذربایجان شرقی را متناسب‌سازی و بهبود اتاق‌های بهداشت مدارس دانست و ابراز امیدواری کرد تا گام‌های جدید و مؤثری در پیشبرد برنامه‌های سلامت در مدارس برداشته شود.

وی در ادامه افزود: در این زمینه مذاکرات خوبی با خیران سلامت و مدرسه ساز انجام داده‌ایم تا سرویس های بهداشتی و آبخوری مدارس از محل اجرای طرح شهید عجمیان بازسازی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی بیان کرد: هم‌اکنون ۲۵ درصد از دانش‌آموزان با چاقی روبه‌رو هستند و باید با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز، آموزش و پرورش و خانواده‌ها، برنامه‌ریزی لازم در این زمینه انجام شود.

وی ادامه داد: بخش بزرگی از تحقق شعار هفته سلامت با عنوان «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد»، به پیگیری امور در مدارس بستگی دارد و باید بتوانیم با اقداماتی گسترده در بخش‌های مختلف، سلامت دانش‌آموزان را تضمین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: طرح مکمل یاری دانش‌آموزان در استان بسیار خوب پیش رفته و قرص‌های آهن میان همه دانش‌آموزان توزیع می‌شود که در سال تحصیلی آتی نیز ادامه خواهد یافت.

صادقی در پایان گفت: فروش اغذیه غیربهداشتی و ناسالم در مدارس ممنوع بوده و با نظارت مناسب و سراسری بر پایگاه‌های تغذیه مدارس، مصرف تغذیه سالم را در بین دانش‌آموزان ترویج می‌دهیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، برنامه‌های هفته سلامت ۱۴۰۴ از یکم تا هفتم اردیبهشت‌ماه با شعار «سرآغازی سلامت، آینده‌ای سرآمد» برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha