سامان محمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر کانال انتقال آب در این استان وجود دارد که تاکنون ۴۵۷۰ کیلومتر از این کانالها، سیمانی شده و بقیه هنوز خاکی است. تلفات آب در کانالهای انتقال خاکی تا ۴۰ درصد و در سیمانی تا پنج درصد است که آن نیز به دلیل تبخیر آب است.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین راه برای جلوگیری از تلفات آب در کانالهای خاکی، سیمانی کردن آنها یا لولهگذاری است، افزود: برای بتنی کردن هر کیلومتر کانال انتقال آب نیاز به یک میلیارد تومان اعتبار است و در مجموع بتنی شدن این کانالها نیاز به هفت همت اعتبار است.
او با بیان اینکه تاکنون اعتبارات اختصاصی برای این حوزه به صورت قطره چکانی بوده است، ادامه داد: سال گذشته که اعتبار خوبی برای بتنی کردن کانالها اختصاص یافت، موفق شدیم تا ۵۰ کیلومتر از آنها را بتنی کنیم و اگر اختصاص اعتبارات به صورت قطره چکانی باشد ۷۰ سال طول میکشد تا همه این کانالها بتنی شوند.
این مقام مسئول بیان کرد: برای امسال با قرارگاه امام حسن (ع) قرارداد منعقد شده تا ۳.۹ همت برای انجام کارهای زیرساختی در حوزه کشاورزی کار انجام شود که ۳.۴ همت برای بتنی کردن و لوله گذاری کانالهای انتقال آب است.
به گفته وی، با مشارکت قرارگاه امام حسن(ع) کارهای اجرایی آغاز شده است.
انتهای پیام
نظرات