دکتر سید احمد هاشمی در نشست خبری که سوم اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: این تعداد آمبولانس ها فرسوده و خراب بودند و یا نمی توانستند به خوبی خدمات ارائه دهند و یا کامل از چرخه خدمات رسانی خارج شده بودند.
به گفته وی هفت دستگاه آمبولانس به طور کامل از چرخه فعالیت خارج شده بودند.
هاشمی افزود: با تلاش های انجام شده ۶ میلیارد تومان برای تعمیر و نوسازی این خودروها هزینه شده است.
وی به اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده اشاره کرد و ادامه داد: برنامه ای که مجلس در برنامه هفتم توسعه به وزارت بهداشت تاکید کرده است موضوع نظام ارجاع و پزشک خانواده است.
این مقاممسئول با اشاره به اینکه البته این طرح در گذشته در سطح روستاها انجام شده است، ادامه داد: ۳۵۰۰ نفر در این استان تحت پوشش پزشک خانواده هستند.
وی تاکید کرد: در راستای اجرای این طرح، فاز اول طرح نظام ارجاع هم اکنون در سطح روستاها انجام و بعد از آن پزشک خانواده و طرح در سطح شهرها اجرایی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده، بیماران از سردرگمی خارج می شوند و هزینه های سلامت نیز کاهش خواهد یافت.
وی افزود:۷۰ درصد از سلامت ایجاد شده در سطح جامعه به دانشگاه های علوم پزشکی ارتباطی ندارد بنابراین سایر دستگاه ها نیز باید همراهی و همکاری لازم را برای اجرای این طرح داشته باشند.
هاشمی در ارتباط با کمبود پزشک متخصص آنژیوگرافی در استان گفت: پزشکهای متخصص آنژیوگرافی تمایل کمتری برای فعالیت در شهرهای کوچکتر دارند و تلاش خواهیم کرد حضور این پزشک را تا یکی دو ماه آینده مدیریت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تعداد عمل های آنژیوگرافی انجام شده در اسفندماه به اندازه ۶ سال گذشته بوده است.
این مقام مسئول در ارتباط با ساخت بیمارستان راز و جرگلان افزود: فاز اول این پروژه به پایان رسیده و فاز دوم ساخت این پروژه نیز به مناقصه گذاشته شده و تحویل پیمانکار شده است.
به گفته وی در سفر رئیس جمهور به خراسان شمالی ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این پروژه اختصاص یافته است.
انتهای پیام
نظرات