• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404020302268
  • خبرنگار : 50037

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان خبرداد

رشد ۱۴۲ درصدی سرمایه‌گذاری در صنعت همدان/احیاء ۱۵۰واحد تولیدی راکد

رشد ۱۴۲ درصدی سرمایه‌گذاری در صنعت همدان/احیاء ۱۵۰واحد تولیدی راکد

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان همدان احیاء واحدهای تولیدی راکد را از اولویت‌های استان همدان برشمرد و گفت: استان همدان با احیاء افزون‌بر ۱۵۰ واحد راکد و نیمه راکد صنعتی رتبه نخست کشور را در این زمینه را کسب کرده است.

احمد شانیان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به در اولویت بودن موضوع تسهیل و رفع موانع تولید در این اداره کل، افزود: در این راستا بیش  از ۱۰۰۰ مصوبه صادر شده و گام موثری در گره‌گشایی از صنایع دارد. 

شانیان تصریح کرد: رشد ۱۴۲ درصدی سرمایه‌گذاری در صنعت، رشد ۱۳۰درصدی صدور پروانه‌های R&D و رشد ۲۱ درصدی صدور پروانه‌های بهره‌برداری و رشد ۱۵ درصدی جواز تاسیس مصداق بارزی از تحول و شکوفایی در بخش تولید استان همدان است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به حرکت اقتصاد ملی از اقتصاد نفتی به سمت دانش‌بنیان، افزود: دست یافتن به این مهم نیازمند توجه به علم و فناوری، منابع دانش و آگاهی و سرمایه انسانی بوده که توانستیم با فعال‌سازی ۷۰ شرکت دانش‌بنیان و فناور گام موثری در رونق صنایع دانش بنیان استان همدان برداریم. 

شانیان همچنین رشد ۱۴۲ درصدی سرمایه‌گذاری در صنعت، راه‌اندازی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته، رشد ۲۱ درصدی صدور پروانه بهره‌برداری صنعت، افزایش ۵۰ درصدی تولید دارو، ادوات کشاورزی و شیشه را از اقدامات اثرگذار صمت استان دانست و در ادامه به تشریح اقدامات اثرگذار در حوزه معدن پرداخت و گفت: هوشمندسازی و مانیتورینگ معادن استان همدان، کشف معدن لیتیوم در منطقه قهاوند برای نخستین بار در کشور، اجرای پروژه الکترونیکی کردن پرونده‌های معدنی برای نخستین بار در کشور و همچنین استخراج معدن با استفاده از تکنولوژی پلاسما برای نخستین بار در یکی از معادن استان و رشد ۶ برابری وصول حقوق دولتی معادن و کاهش خام‌فروشی و افزایش ۴۰ درصدی استخراج برخی از عملکرد اداره کل صمت استان در حوزه معادن است. 

این مسئول یادآور شد: راه‌اندازی شهرک صنفی صنعتی از مطالبات دیرینه اصناف همدان بود که با حضور وزیر صمت افتتاح شد و هم اکنون این شهرک نقش ویژه‌ای در ساماندهی صنوف دارد.

شانیان خاطرنشان کرد: رشد قابل توجه تسهیلات روستایی و توسعه خوشه‌های صنعتی، رشد ۴۳۰ درصدی اعتبارات صنعت فرش دستباف و رشد ۵۰ درصدی تنوع کالاهای صادراتی از دستاوردهای شاخص در حوزه بازرگانی و توسعه تجارت استان می‌توان برشمرد ضمن اینکه در حوزه هوشمندسازی نیز می‌توان به هوشمندسازی نظارت بر معادن و الکترونیکی کردن پرونده ها بعنوان اولین استان اشاره داشت.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha