حامد قربانی چهارشنبه سوم اردیبهشت، در نشست هماهنگی برگزاری هفته ملی تابآوری، این رویداد را فرصتی برای کاهش آسیبها و ارتقای سطح فرهنگ جامعه دانست و افزود: این رویداد اجتماعی از ۱۶ تا ۲۳ اردیبهشت جاری با حضور میهمانان کشوری برگزار و بدین منظور ۹ کارگروه در حوزههای مختلف تشکیل شده است.
وی اظهار کرد: باید از فرصت ایجاد شده به نحو احسن استفاده و سبزوار بعنوان شهر پایلوت در حوزه تابآوری مطرح و افتخاری بر افتخارات شهرستان افزوده شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار گفت: در شرایطی که آسیبهای اجتماعی مختلفی در جامعه وجود دارد، انتظار میرود مدیران و کارگروهای تخصصی که ذیل این همایش تشکیل شده است در این زمان کوتاه با فعالیت مستمر و کار کارشناسی امور مرتبط را پیگیری کنند.
قربانی افزود: مقوله تابآوری در این منطقه صبغه تاریخی دارد بطوری که در زمان استیلای مغولان با اتکا به هویت فرهنگی و اجتماعی خود نهضت سربداران و حکومت شیعی سربداری در این منطقه تشکیل شد.
وی تأکید کرد: رویکرد ما این است که این همایش نه به عنوان پروژه بلکه یک پروسه مطرح و کارگروههای مرتبط با آن بطور مستمر فعالیت خود را انجام دهند و به جای کار نمایشی، نتیجه محور باشد بگونهای که آثار آن در کاهش آسیبهای مختلف اجتماعی و ارتقای وضعیت جامعه مشهود باشد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار ادامه داد: دانشگاههای حکیم سبزواری و علوم پزشکی سبزوار با کار کارشناسی و ارتباط دو مقوله تابآوری و شهر سالم شرایط مناسبی را فراهم آورده تا از این رویداد ملی در حوزههای مختلف اجتماعی، بهزیستی و امداد و نجات به نفع شهرستان استفاده شود.
به گزارش ایسنا به نقل از فرمانداری سبزوار، نخستین هفته ملّی تابآوری ایران با شعار «تابآوری از فرد تا فرهنگ» از ۱۶ تا ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ و به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات