• پنجشنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۹
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1404020402708
  • منبع : قوه قضاییه

دادستان تهران:

ایمن‌سازی بازار بزرگ تهران ضروری است

ایمن‌سازی بازار بزرگ تهران ضروری است

دادستان تهران بر ضرورت ایمن‌سازی فوری بازار بزرگ تهران تاکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، در پی برگزاری نخستین جلسه کارگروه تخصصی نظارت و پیگیری ایمن‌سازی ساختمان‌های بلندمرتبه و اماکن عمومی تهران به ریاست علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، اقدامات قاطع دستگاه قضایی و نهادهای اجرایی برای رفع مخاطرات ایمنی پایتخت، این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

دادستان تهران با تاکید بر اهمیت حیاتی ایمن‌سازی اماکن عمومی و ساختمان‌های بلندمرتبه، از شناسنامه‌دار شدن تمامی ساختمان‌های ناایمن تهران خبر داد، افزود: این شناسنامه‌ها شامل جزئیات کاملی از وضعیت ایمنی، متراژ، تعداد ساکنین و اقدامات انجام شده برای ایمن‌سازی خواهد بود.

صالحی با اشاره به پیشرفت‌های صورت گرفته در خصوص ارزیابی ساختمان‌های ناایمن، اعلام کرد: از ۱۲۹ ساختمان بحرانی شناسایی شده، تنها ۶۰ مورد باقی مانده و ایمن‌سازی این موارد با اولویت ویژه در حال پیگیری است.

وی همچنین بر ضرورت ایمن‌سازی فوری بازار بزرگ تهران تاکید کرد، گفت: با مدیریت، برنامه‌ریزی و عزم جدی برای انجام این امر طی یک برنامه زمان‌بندی دقیق، این موضوع در دستور کار قرار دارد همچنین تکالیف قانونی تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با ایمن‌سازی ظرف یک هفته آینده توسط دادستانی احصا و ابلاغ خواهد شد.

دادستان تهران ضمن تاکید بر لزوم عمل دستگاه‌ها به وظایف قانونی خود، تصریح کرد: دستگاه قضایی برای همکاری در جهت رفع موانع در این حوزه به صورت شبانه‌روزی آمادگی دارد و با مدیران متخلف که در انجام وظایفشان ترک فعل کنند برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

دادستان تهران یادآور شد: در این جلسه مهم، مصوبات کلیدی به منظور تسریع در روند ایمن‌سازی ساختمان‌های پایتخت به تصویب رسید. بر این اساس، مقرر شد که صدور هرگونه پروانه ساختمانی جدید در تهران منوط به اخذ تاییدیه ایمنی از سوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی باشد.

وی در ادامه گفت: سازمان آتش‌نشانی موظف گردید به منظور نظارت دقیق‌تر بر اماکن اقامتی و آموزشی، ضمن شناسایی خوابگاه‌های دانشجویی و هتل‌های ناایمن و تعیین موارد ناایمنی آنها، گزارشات مربوطه را به دادستانی تهران ارسال نموده تا پیگیری‌های لازم از طریق وزرای علوم پزشکی و میراث فرهنگی صورت پذیرد.

صالحی تاکید کرد: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مسئول پیگیری وضعیت ساختمان‌های دولتی با مشکلات ایمنی و ارائه لیست آنها به دادستانی برای اقدامات بعدی است. با توجه به نقش محوری شهرداری در امر ایمن‌سازی، اهتمام ویژه شهرداران مناطق و همکاری کامل آنها با سازمان پیشگیری و مدیریت بحران، سازمان آتش‌نشانی و دادستانی تهران صورت گیرد.

دادستان تهران بیان کرد: در راستای تامین منابع لازم برای ارزیابی وضعیت ایمنی ساختمان‌ها، دادستانی تهران با وزیر راه و شهرسازی و سازمان برنامه و بودجه مکاتبه و تخصیص بودجه برای این امر را پیگیری خواهد کرد.

دادستان تهران در پایان خاطرنشان کرد: این مصوبات در کنار اجرای طرح «دوشنبه‌های ایمنی» که شامل بازدیدهای دوره‌ای و هماهنگ کارگروه از ساختمان‌های ناایمن است، نشان‌دهنده رویکرد جامع و پیگیرانه دستگاه قضایی و نهادهای اجرایی برای تامین ایمنی شهروندان تهرانی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha