محسن صابری عصر امروز ۴ اردیبهشت در گفتوگو با خبرنگاران، با بیان اینکه پس از دو مرحله داوری فشرده و تخصصی، دومین جشنواره هنری، ادبی و خبری روایت جهاد استان قم به ایستگاه پایانی بخش ارزیابی خود رسید، مطرح کرد: پس از دریافت آثار از دبیرخانه جشنواره و کدگذاری آنها، همه اثرها طی ۲ هفته از نظر موضوعی و قالبهای جشنواره مورد بررسی قرار گرفتند و آثاری که بسیار ابتدایی بوده و یا خارج از موضوعات و محورهای جشنواره بودند، از دور رقابت خارج شدند.
مسئول کمیته هیئت داوران دومین جشنواره روایت جهاد قم گفت: در مرحله نخست، هیئت داوران به صورت فردی طی ۱۵ روز به بررسی تمامی آثار منطبق با محورهای جشنواره در هر بخش تخصصی خود پرداختند و آثاری که امتیاز حداقلی و استاندارهای اولیه جشنواره را دارا بود، انتخاب کردند؛ این مرحله بهعنوان فیلتر اولیه جهت ارتقای سطح کیفی جشنواره انجام شد و آن دسته از آثار که امتیازات کمتری کسب کردند و یا با چهارچوبهای جشنواره همخوانی نداشتند، حذف شدند.
وی ادامه داد: در مرحله دوم و نهایی، تیمهای داوری هر بخش شامل هنری، ادبی، خبری و بخش ویژه به مدت سه روز در جلسات تخصصی گردهم آمدند تا آثار را به صورت گروهی بررسی و ارزیابی کنند؛ طی این جلسات هر اثر توسط تیم داوری آن بخش ارزیابی و امتیازدهی شد و سپس بهترین آثار هر یک از ۲۳ عرصه جشنواره که نمره بیشتری کسب کردند، تعیین شدند.
صابری اظهار کرد: این جشنواره با هدف ارتقای سطح هنر، ادبیات و رسانه در حوزه جهاد و فرهنگ خدمتگزاری به مردم مخصوصاً در مناطق کم برخوردار کشور برگزار شده و آثار راهیافته به مرحله نهایی نشان از رشد قابل توجه تولید اثر در این حوزه دارد.
مسئول کمیته هیئت داوران دومین جشنواره روایت جهاد افزود: برگزاری چنین جشنوارههایی نهتنها به کشف استعدادهای جدید در عرصه هنر و رسانه کمک میکند، بلکه بستری برای تقویت گفتمان و روحیه جهادی در حوزه فرهنگی فراهم میآورد.
وی تأکید کرد: داوران جشنواره امسال همگی از نظر تحصیلات دانشگاهی در درجه و رتبه بالا و از نظر فنی و تخصصی نیز بسیار توانمند و در رشته خود سرشناس هستند؛ همچنین داوران این دوره از جشنواره، تجربه داوری در سایر جشنوارههای ملی و استانی را نیز دارند.
مسئول کمیته هیئت داوران دومین جشنواره روایت جهاد استان قم عنوان کرد: در کنار هر تیم داوری در هر بخش، یک فرد باتجربه و پیشکسوت جهادگر نیز حضور داشت که از نظر محتوایی و حیطه جهادی بودن آثار، داوران را همراهی میکرد که این اقدام بسیار در داوری عادلانه آثار این دوره مؤثر بود.
صابری گفت: در نهایت از برگزیدگان این دوره از جشنواره، در آیین اختتامیه جشنواره که در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ برپا خواهد شد، تجلیل به عمل میآید.
انتهای پیام
نظرات