• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404020603347
  • خبرنگار : 50605

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور:

عمران فرهنگی مساجد مانند عمران ساختمانی نیازمند حمایت مردم است

عمران فرهنگی مساجد مانند عمران ساختمانی نیازمند حمایت مردم است

ایسنا/اصفهان رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: عمران فرهنگی و معنوی مساجد برای احیای کارکردها همانند فعالیت‌های ساختمان‌ سازی و مادی، نیازمند حمایت مردمی و خیران است.

حجت‌الاسلام علی ملانوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مردم نقش اساسی در احداث و توسعه ساختمانی مساجد و تأمین هزینه‌های جاری در کشور داشته و بخش‌های حاکمیتی کمترین نقش را در این خصوص داشته‌اند که رونق برنامه‌ها و تولید محتوا مثل عمران مادی به حمایت خیران نیاز دارد.

وی افزود: کمک‌های مردمی و حمایت‌های اجتماعی فعالان صنعتی به جریان‌های فرهنگی مساجد به رونق بیشتر فعالیت‌ها و جذب نسل جدید کمک خواهد کرد.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با اشاره به محدودیت منابع مالی این مراکز ادامه داد: در سال‌های اخیر امکان توزیع کتاب در بین کتابخانه‌های مساجد به دلیل کمبود اعتبارات صورت نگرفته و همین موضوع دغدغه‌هایی را به همراه داشته است.

ملانوری افزود: با وجود کمبود بودجه در ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در ماه‌های پیش رو بودجه‌ای در بین مراکز فعال توزیع خواهد شد.

وی اضافه کرد: خودیاری و مشارکت عمومی تاکنون مانع از توقف کار بچه‌های مسجد شده، اما افزایش حمایت‌ها رونق بیشتر فعالیت‌ها را رقم می‌زند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در شرایط امروز جامعه به کار فرهنگی بیشتری نیاز است که در این میان وفاق و همدلی و دوری از بحث‌های اختلاف‌برانگیز در بین امام جماعت، هیئت امنا، خادم، بسیج و کانون‌های مساجد نقش مهمی دارد.

ملانوری خاطرنشان کرد: باید تعاملات بین ارکان مسجد و مردم افزایش یابد و بسترهای همکاری مشترک بین نهادهای فرهنگی و اجتماعی با کانون‌های فرهنگی و هنری نیز فراهم و بخشی از فعالیت‌ها نیز بازتعریف شود.

وی بابیان اینکه برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۵۰ هزار مسجد کشور یک حرکت بزرگ شبکه‌ای است، تصریح کرد: جشن‌های این دهه با مشارکت مردم و اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برگزار خواهد شد که چنین اتفاقی بدون مشارکت مردم و تنها با ظرفیت حاکمیتی امکان‌پذیر نیست.

به باور رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور نباید نقش مردم و نهادهای اجتماعی در بزرگداشت و برگزاری مراسم‌ها مورد غفلت واقع شود.

ملانوری از دستگاه‌های اداری خواست تا گروه‌های مردمی را در برگزاری مراسم‌ها و رویدادهای فرهنگی و هنری حمایت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha