به گزارش ایسنا، مهدی بابایی در جریان جلسه کمیته ایمنی در شهرداری منطقه ۳ تهران باتشکر از تلاشهای صورت گرفته در خصوص مسئولیتهای اجتماعی و اقدامات ایمنی اظهار کرد: تلاش بی سابقهای از سوی مسئولان شده و امیدواریم این مسیر ادامه داشته باشد تا شاهد تحقق پویش شهر ایمن باشیم. هدف ما از حضور در مناطق ۲۲گانه فرهنگ سازی ایمنی است و این تبدیل به دغدغه اصلیمان شده است؛ پیش از این دغدغه ایمن سازی فقط در سازمان آتش نشانی و سازمان مدیریت بحران بود.
وی ادامه داد: البته باوجود ایجاد ساختار سازمان و تعیین بودجه باز هم شهرداری کند عمل میکند و آنگونه که باید اقدامات ایمنی به چشم مدیران شهرداری ننشسته است؛ با اینکه در آسانسورهای شهرداری تلفات دادیم اما هنوز تاییدیه ایمنی ندارند. در موضوع تاییدیه ایمنی ساختمان ردیف بودجه داشتیم اما باز هم پیشرفتی نداشتیم. یکی از شاخصهای واحد HSE سازمان باید رفع عدم انطباقهای ساختمانهای شهرداری باشد و باید به پیگیری در این مساله امتیاز ویژه داده شود تا اقدامات جدی تر پیگیری شود چرا که بدون تاییدیه ایمنی تمام زحمات تحت شعاع قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه در روند تغییرات ماموریتهای حریق شهر تهران سیر نزولی اتفاق افتاده است، گفت: میخواهیم بگوییم وقتی مناطق ورود میکنند چقدر شرایط بهتر میشود. روند تغییرات فوتیها و مجروحین برای حریق نسبت به سال گذشته حدودا نصف شده است و مدیریت شهری در تعداد ایستگاههای آتش نشانی و ماشین آلات رتبه یک در بین ابرشهرها دارد؛ تلاش کردهایم در یکی دو سال اول روند صعودی حریق را متوقف کنیم و بعد روند را به سمت کاهش ببریم و امیدواریم این فرآیند در سال ۱۴۰۴ ادامه داشته باشد.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: مصوبهای را در شورا به تصویب رساندیم که مناطق و نواحی ورود پیدا کنند تا پیگیر کاهش حریق و عملیاتهای آتش نشانی و مدیریت بحران باشیم. منطقه ۳ در بخش کاهش حریق موفقیتی نداشته است و انتظار داریم جلسات مستمری با فرماندهان ایستگاهها در این خصوص برگزار شود تا دغدغهها رفع شود. این منطقه در بحث آموزش قوی عمل کرده اما شاید در بحث کاهش ساختمانهای ناایمن موفق عمل نکرده است. باید فاصله ارتباطی با آتش نشانی کمتر شود تا مسائل بهتر پیگیری شود.
وی در پایان تاکید کرد: ناحیهها را الزام کردیم که در سال حداقل ۱۰ ساختمان پر خطر را رفع خطر کنند و در فاصلهای که ساختمانها باید روند خارج شدن از دسته پر خطر را طی کنند، آموزشهای لازم نیز داده شود. همچنین باید افزایش ورودیهای ایستگاه متروی پرتردد شهید حقانی به صورت ویژه پیگیری شود و اخذ مجوز ایمنی برای تاورکرینها پیگیری شود. در بحث رفع خطر ساختمانهای پرخطر فقط ارسال اخطار قابل قبول نیست و اقدام مهم است؛ پرونده قضایی در قوه قضاییه باید تشکیل شود و مسئول قضایی شهرداری ناحیه نیز در این مساله ورود کند. در مساله رفع خطر کالبدی ساختمانهای ناایمن ۱۳ بیمارستان در حال نوسازی و رفع ناایمنی هستند.
انتهای پیام
نظرات