به گزارش ایسنا هادی کیادلیری هدف از بازنگری و ابلاغ این شیوهنامه را هدفمندسازی سیاستگذاریهای کلان پژوهشی، ارتقای کیفیت تصمیمگیریها، تقویت نظارت بر عملکرد پژوهشی و افزایش هماهنگی درون و برون سازمانی دانست و افزود: این شیوهنامه در ۲۰ ماده و ۱۹ تبصره به تصویب رسیده است و چارچوبی روشن برای فعالیتهای پژوهشی سازمان ارائه میدهد.
وی با اشاره به حوزههای متعدد و متنوع پژوهشی سازمان و تأکید بر اهمیت پژوهشهای کاربردی گفت: تحول کیفی و کمی پژوهشها، کاربردی کردن طرحهای تحقیقاتی، تعامل مؤثر با مراکز علمی همچنین حمایت از ترویج، گسترش و تجاریسازی یافتههای تحقیقاتی و نظاممند کردن پژوهش از جمله اهداف پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست است.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست درباره ساختار اجرایی این شیوهنامه گفت: بر اساس این شیوهنامه، کمیتههای تخصصی پژوهش و فناوری در سطح ستاد و استانها تشکیل خواهد شد که مسئولیت نیازسنجی و اولویتبندی طرحهای پژوهشی، نظارت بر اجرای پروژهها و ارزیابی نتایج تحقیقات را بر عهده خواهند داشت.
وی اضافه کرد: اجرای این شیوهنامه، گامی مهم در جهت حل چالشهای محیطزیستی کشور برای تحقق رشد و پیشرفت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مبتنی بر اقتصاد دانشبنیان خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، وی در پایان گفت: این شیوهنامه همکاریهای علمی و فناورانه را گسترش داده است و به حاکمیت مطلوب محیط زیستی کمک خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات