• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404020704750
  • خبرنگار : 50549

رئیس شورای شهر مشهد مطرح کرد

ارتقاء خدمات شهری با دانش بومی و تاثیر آن بر حکمرانی محلی

ارتقاء خدمات شهری با دانش بومی و تاثیر آن بر  حکمرانی محلی

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰۰ نوع خدمت در مشهد ارائه می‌شود، گفت: دانش بومی و تأثیر آن بر حکمرانی محلی، سبب ارتقاء خدمات می‌شود.

مهدی ناصحی امروز یکشنبه هفتم اردیبهشت در حاشیه نشست مترو پلیس در مراسم افتتاح مرکز نوآوری‌های حمل‌ونقل شهرداری مشهد اظهار کرد: این حرکت برای تولید دانش با توجه به محدودیت های بسیار زیادی که به واسطه شرایط جوی حاکم بر توسعه دانش در کشور از سمت دیگران به وجود آمده انگیزه بخش است.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: دانش بومی و تأثیر آن بر حکمرانی محلی، سبب ارتقای خدمات می‌شود و شورای شهر مشهد و مدیریت شهری این امر را دنبال می‌کند.

وی بیان کرد: مدیریت شهری، عرصه خدمت‌رسانی به مردم است و در حال حاضر در مشهد، ۵۰۰ خدمت به شهروندان خود ارائه می‌شود لذا خلاقیت و نوآوری را یک بستر مناسب در راستای نیل به اهداف کلان شهری برای آسایش شهروندان و زائران در مشهد می‌دانیم.

سرمایه‌گذاری ۲۴۰ میلیارد تومانی شهرداری مشهد در شرکت‌های دانش‌بنیان

سید رحمان میرزائیان، مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد نیز  اعلام کرد: در ۱۸ ماه گذشته، شهرداری مشهد، ۸۳ قرارداد به ارزش ۲۴۰ میلیارد تومان با شرکت‌های دانش‌بنیان منعقد کرده است. این اقدام نشان‌دهنده رویکرد شهرداری در راستای ایجاد یک اکوسیستم اقتصادی پایدار مبتنی بر نوآوری است.

ارتقای خدمات شهری با دانش بومی و تاثیر آن بر  حکمرانی محلی

میرزائیان در ادامه صحبت‌های خود، بر اهمیت تقویت نوآوری در مدیریت شهری تاکید و ابراز امیدواری کرد : با برگزاری نشست‌های تخصصی، این رویکرد در تمامی شهرها گسترش یابد.

 وی همچنین به ارائه چشم‌انداز و برنامه‌های کمیته نوآوری در خصوص چالش‌های شهری و ارائه راهکارهای نوین اشاره کرد که با استقبال شهرداری مواجه شده است.

 مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد اظهار کرد: بازدید شهرداران از کارخانه نوآوری مشهد، فرصتی برای انتقال تجربیات و الگوهای موفق به سایر شهرها فراهم آورده است.

 میرزائیان در حاشیه افتتاح ایستگاه نوآوری حمل و نقل مشهد، از برنامه‌ریزی شهرداری اصفهان برای راه‌اندازی ایستگاه مشابه خبر داد.

 وی نوآوری در مدیریت شهری را راهکاری برای حل مسائل پیچیده شهرها دانست و بر نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه تاکید کرد.

مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد، ضمن تاکید بر اهمیت شناسایی مسائل اجتماعی و طراحی نظام مسائل مشخص، بیان کرد: نوآوری باید هدفمند باشد. از طرفی نقش مسئولیت اجتماعی شهرداری‌ها در حوزه جوانان و اشتغال پوشیده نیست و راه‌اندازی مراکز خلاقیت و نوآوری را راهی برای تحقق این مسئولیت است.

میرزائیان شناسایی نخبگان و بهره‌گیری از توانمندی‌های آن‌ها را ضروری دانست و اظهار کرد : مشهد با وجود پتانسیل بالای نخبگان و اساتید دانشگاهی، در این زمینه با کم‌توجهی روبرو بوده است.

وی گفت: بی‌توجهی به نخبگان می‌تواند منجر به مهاجرت آن‌ها به خارج از کشور شود که این اتفاقی ناگوار برای شهر و کشور است.

میرزاییان ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها را حائز اهمیت برشمرد و عنوان کرد: نوآوری  ابزاری برای افزایش درآمدهای شهری و رونق اقتصاد محلی است.

 وی در پایان، بر این نکته تاکید کرد : آینده مشهد در گرو همکاری و همفکری تمامی ذینفعان است و باید برای ساختن شهری خلاق و پویا تلاش کرد، نوآوری نه‌تنها برای حل مشکلات شهری ضروری است، بلکه به ایجاد فرصت‌های جدید و بهبود کیفیت زندگی شهروندان نیز کمک می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha