معصومه صفری اوریمی دوشنبه ۸ اردیبهشت، اظهار کرد: سطح ۵۵ هکتار کاهو در اراضی زراعی این شهرستان کشت شد که ۲۶۰ نفر کشاورز به کشت این محصول در این شهرستان مشغول هستند.
وی بیان کرد: متوسط عملکرد کاهو ۲۲ هزار کیلوگرم در هر هکتار است که از این واحد سطح ۱ هزار و ۲۱۰ تن این محصول تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
صفری اوریمی با اشاره به اینکه کشت کاهو از اواسط اسفند شروع شد و رقمهای کشت شده کاهو رقم محلی و پیچ بابلی است، خاطرنشان کرد: کاهو دارای ریشه های سطحی است و عمق نفوذ ریشه ها حدود ۳۰ سانتی متر می رسد و آبیاری متناوب سبک لازم دارد و در طول فصل رشد آبیاری باید انجام شود، ولی زمانی که هر کاهو کامل شد میزان آبیاری باید کاهش یابد.
وی تصریح کرد: کاهو گیاهی است که از زمان کاشت تا زمان برداشت به آبیاری منظم احتیاج دارد و آبیاری زیاد یکباره می تواند به گیاه خسارت زیادی وارد نماید و دوره های خشکی برای کاهو مناسب نیست و این گیاه طی دوره رویش کوتاه خود به میزان ۱۴۰ تا ۱۶۰ لیتر آب در متر مربع نیاز دارد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی قائمشهر،تاکید کرد: عملکرد و کیفیت کاهو تحت تاثیر رقم، آب و هوا، وضعیت حاصلخیزی خاک، نوع و مقدار مصرف کودهای آلی و شیمیایی قرار دارد و برای تولید کاهو مطلوب و عالی، مصرف کودهای حیوانی و شیمیایی ضروری است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، این مسئول با بیان اینکه طول دوره رشد آن، از زمان کاشت تا برداشت ۶۵ الی ۱۳۰ روز طول می کشد یادآور شد: کاهوی پیچ معمولی بیشترین مصرف را دارد که به شکل ایستاده و ارتفاع آن به ۴۰ الی ۱۳۰ سانتی متر رشد می کند و کشت و کار کاهو درآمد اقتصادی خوبی برای کشاورزان روستایی فراهم میکند.
انتهای پیام
نظرات