• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۳
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1404021006893
  • خبرنگار : 71468

رییس فدراسیون مطرح کرد:

مدال نگرفتن در قهرمانی کوهستان آسیا را پیش‌بینی می کردیم/ اعزام نکردن مردان درست بود

مدال نگرفتن در قهرمانی کوهستان آسیا را پیش‌بینی می کردیم/ اعزام نکردن مردان درست بود

رییس فدراسیون دوچرخه‌سواری گفت: برای ما قابل پیش‌بینی بود که در مسابقات کوهستان قهرمانی آسیا چنین اتفاقی رخ می‌دهد چون با دیگر کشورهای آسیایی فاصله داریم.

رسول اسدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره مدال نگرفتن دختران رکابزن ایران در مسابقات دوچرخه‌سواری کوهستان قهرمان آسیا بیان کرد: از چندین سال گذشته فاصله‌ای بین ما و رقبای آسیایی در بخش کوهستان ایجاد شده است. ما هم داریم تلاش می‌کنیم این فاصله را کم کنیم اما سخت است و نیاز به توسعه و نگاه راهبردی است. ما می‌دانستیم چنین اتفاقاتی در مسابقات رخ می‌دهد و برای ما قابل پیش‌بینی بود از این رو نگاه ما در اعزام، کیفی و حمایتی بود. فرانک پرتو آذر  دوچرخه‌سوار با تجربه کوهستان است و مدال با ارزش برنز بازی‌های آسیایی را هم دارد. فاطمه عباسی هم سال‌ها قبل در بخش جوانان مقام آورده بود.

او افزود: البته در این مسابقات تنها ما نبودیم که موفق به گرفتن مدال نشدیم و یکی، دو کشور مدال برنز گرفتند و بقیه مدال‌ها را خود چین، میزبان مسابقات به دست آورد.

رییس فدراسیون در پاسخ به این پرسش که با این شرایط کوهستان می‌تواند دوباره در بازی‌های آسیایی مدال بگیرد یا فرانک پرتوآذر مدال برنزش را تکرار کند؟ گفت: داستان فرانک پرتوآذر متفاوت است. او با تیم خود در مسابقات اروپایی شرکت می‌کند. او را یک ورزشکار حرفه‌ای می‌بینیم فارغ از اینکه نتیجه بگیرد یا نه، بنابراین ورزشکار قابل احترامی برای ما است. مسابقات قهرمانی آسیا هم درخواست خودش بود که اعزام شود. احتمال دارد بتواند دوباره مدال بازیهای آسیایی بگیرد و ما هم هر کاری از دستمان برآید برای او و رشته کوهستان انجام می‌دهیم.

اسدی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی براینکه همچنان معتقد است اعزام نکردن مردان به قهرمانی آسیا تصمیم درستی بود؟ گفت: با توجه به نتایجی که در قهرمانی آسیا به دست آمد، می‌بینید که تصمیم ما درست بود. البته بانوانی که ما اعزام کردیم سابقه مدال دارند. فاصله آنها با دیگر رقبای آسیایی کمتر از مردان بود و در بانوان حرفی برای گفتن داریم. در بخش مردان فاصله با رقیبان خیلی فاحش است.

او در مورد اینکه در دوسال باقی مانده تا پایان دوره ریاستش وضعیت کوهستان تغییر می‌کند یا خیر؟ تاکید کرد: بله می‌توانیم کاری کنیم و داریم شروع می‌کنیم.

اسدی در پاسخ به این پرسش که آیا دیر نشده است؟ گفت: چاره‌ای نیست و من باید رشته‌ها را بر اساس شانس مدال و تعداد مدال اولویت‌بندی کنم. همه بخش‌های فدراسیون را نمی‌توان یکجا درست کرد. البته ما حمایت خود را از کوهستان قطع نکرده‌ایم و همه اعزام‌های قهرمانی آسیا انجام شد. کار راهبردی نیاز به حامی مالی دارد که این حامی مالی را پیدا کردیم. اسپانسر ما تمایل دارد در بخش کوهستان سرمایه‌گذاری کند و در حال انعقاد یک تفاهم‌نامه هستیم.

او افزود: از وقتی به فدراسیون آمدیم با اولویت بندی جلو رفتیم. بخشی از تلاش ما صرف حل مشکلات گذشته شده است و بخشی از آن را صرف مشکلات زیرساختی کرده‌ایم. نمی‌توان یکجا همه بخش ها را با هم درست کرد. ما الان مسابقات نوجوانان را در بخش جاده برگزار کردیم که خیلی مورد استقبال هم قرار گرفت و همین کار را باید در بخش کوهستان هم انجام دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha