• چهارشنبه / ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404021007108
  • خبرنگار : 50046

موافقت با راه‌اندازی بخش جراحی اطفال در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

موافقت با راه‌اندازی بخش جراحی اطفال در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از انجام موافقت با راه اندازی بخش جراحی اطفال در این دانشگاه خبر داد.

در راستای توسعه تعاملات مؤثر برای ارتقای سطح سلامت جامعه، نشست مشترکی میان هیئت‌ رئیسه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و مدیرعامل مؤسسه خیریه حمایت از کودکان دارای ناهنجاری‌های مادرزادی (محکم) برگزار و برنامه‌ریزی‌های لازم در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های این موسسه برای راه‌اندازی بخش جراحی اطفال در استان انجام شد.

این نشست با محوریت بهره‌گیری از ظرفیت‌های این مؤسسه برای بهبود شاخص‌های سلامت در استان و راه اندازی نمایندگی این موسسه خیریه و راه اندازی بخش جراحی اطفال در دانشگاه برگزار شد.

سید احمد هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، این مؤسسه خیریه را ظرفیتی ارزشمند در عرصه حمایت از کودکان محروم از نظر مالی، اجتماعی و معنوی دانست.

وی با تأکید بر شرایط کم‌برخورداری استان خراسان شمالی در شاخص‌های توسعه‌ای، خواستار توجه ویژه و مستمر به این منطقه شد و گفت: انتقال تجربیات ارزنده این مؤسسه به جراحان و پزشکان استان می‌تواند گام بلندی در مسیر ارتقای خدمات درمانی باشد.

هاشمی از آمادگی کامل دانشگاه برای استفاده از ظرفیت‌ها و ارتباطات مؤثر این نهاد خیریه در حوزه سلامت خبر داد و گفت: دانشگاه آماده راه‌اندازی بخش جراحی تخصصی اطفال با حمایت مؤسسه است و اکنون پزشکان متخصص اطفال در استان فعال هستند.

دکتر صلاح‌الدین دلشاد، مدیرعامل مؤسسه محکم به ارائه گزارشی از روند تأسیس و فعالیت‌های این مؤسسه پرداخت و بیان کرد: مؤسسه از سال ۱۳۸۴ بنیان نهاده شد و در آغاز تنها ۳۰ نوع بیماری را تحت پوشش داشت، اما امروز دامنه پوشش آن به ۵۶ نوع بیماری مادرزادی گسترش یافته است. این مؤسسه به عنوان تنها نهاد تخصصی در سطح جهانی که چنین گستره‌ای از بیماری‌ها را تحت پوشش دارد، با معتبرترین بیمارستان‌های تخصصی و فوق‌تخصصی کشور ارتباط مستمر و مؤثر دارد و بیماران نیازمند از سراسر ایران را برای درمان رایگان به این مراکز معرفی می‌کند.

وی تصریح کرد: افتخار ما این است که بیماران محروم و بی‌بضاعت، بدون دغدغه مالی، خدمات جراحی پیشرفته را در بهترین مراکز درمانی کشور دریافت می‌کنند. این رویکرد، گامی بزرگ در تحقق عدالت درمانی و انسانی است.

وی با اشاره به شناخت دقیق از وضعیت محرومیت در استان خراسان شمالی، از آمادگی مؤسسه برای گسترش فعالیت‌های خود در این خطه خبر داد و اظهار کرد: ما از شرایط خاص و نیازهای درمانی مردم این استان آگاهیم و آمادگی کامل داریم تا با تأسیس نمایندگی مؤسسه در خراسان شمالی، خدمات تخصصی و رایگان این نهاد را به صورت مستمر و سازمان‌یافته در منطقه گسترش دهیم.

وی نقش ارزشمند خیران را در توسعه خدمات سلامت به‌ویژه برای اقشار محروم، کلیدی و راهگشا دانست و تأکید کرد: پزشکان نیک‌اندیش و متعهد، در زمره مؤثرترین خیران این عرصه قرار دارند و حضور آنان در لیست فعالان همراه با مؤسسه، مایه افتخار و پشتوانه‌ای بی‌بدیل برای تداوم مسیر درمان و نجات بیماران نیازمند است.

دکتر احمد وثوقی مطلق، رئیس بیمارستان امام رضا (ع) بجنورد، در این نشست حضور این مؤسسه خیریه را ظرفیتی ارزشمند برای بهبود شاخص‌های سلامت در استان دانست و افزود: برخی اقدامات مؤثر در این زمینه انجام شده و بهبود شاخص مرگ‌ومیر در بیمارستان امام رضا(ع) نیز حاصل همین تلاش‌ها بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha