علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ورود امواج ناپایدار به جو استان کرمانشاه از بامداد روز جمعه، گفت: این امواج ناپایدار تا اواسط هفته آینده و خصوصا طی روزهای یکشنبه و دوشنبه (۱۴ و ۱۵ اردیبهشت) جو استان را تحت تاثیر قرار میدهد.
وی اظهار کرد: این سامانه ناپایدار منجر به وزش باد نسبتا شدید، رعد و برق و رگبار بهاری در جو استان خواهد شد.
به گفته مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه، با توجه به وزش بادی که این امواج ناپایدار به همراه دارد، احتمال نفوذ گرد و غبار به جو استان وجود دارد.
زورآوند همچنین از افت دمای هوا طی روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آینده و به دنبال فعالیت این موج ناپایدار یاد و خاطرنشان کرد: این کاهش دما چندان محسوس نیست و در اکثر نواحی استان حدود دو تا سه درجه سلسیوس خواهد بود.
وی اظهار کرد: بارش حاصل از این امواج ناپایدار نیز چندان قابل توجه نیست و در حالت خوشبینانه به اندازه موج ناپایدار اخیری که جو استان را تحت تاثیر قرار داد، خواهد بود.
زورآوند میانگین بارش سامانه اخیر را برای سطح استان هفت میلیمتر اعلام کرد و گفت: بیشترین بارش این سامانه نیز مربوط به شهر کرمانشاه و به میزان ۱۷ میلیمتر بود.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه درباره آخرین وضعیت بارشهای سال زراعی جاری در استان نیز گفت: میانگین بارشهای سال زراعی جاری در استان کرمانشاه ۳۴۶ میلیمتر بوده که نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد و نسبت به میانگین بلندمدت ۲۰ درصد کاهش یافته است.
زورآوند با بیان اینکه در این مدت در شهر کرمانشاه نیز حدود ۳۲۴ میلیمتر بارش داشتیم، افزود: بارش شهر کرمانشاه نیز نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد و نسبت به بلندمدت ۱۵ درصد کمتر شده است.
وی بیشترین بارش سال زراعی جاری را نیز مربوط به پاوه و به میزان ۵۶۱ میلیمتر اعلام و تاکید کرد: در پاوه نیز نسبت به سال گذشته ۳۸ درصد و نسبت به بلندمدت ۲۵ درصد کاهش بارش داشتهایم.
به گفته مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه، کمترین بارش سال زراعی استان کرمانشاه در سنقروکلیایی و به میزان ۲۲۶ میلیمتر به ثبت رسیده است.
انتهای پیام
نظرات