حسن فرطوسی ۱۰ اردیبهشت در آیین افتتاحیه این دبیرخانه با بیان اینکه این اتفاق میتواند سرآغازی نو برای گفتوگو و همکاری و همافزایی بین شهرهای منطقه و آسیا باشد، افزود: این اتفاق، نویدبخش ایجاد بنیانی محکم در جهت تقویت رابطه میان شهروندان، نهادهای مدنی، مدیریت شهری و شبکههای فرهنگی در منطقه است. این ساختار مشارکتی اگر با دیدگاهی علمی و شبکهمحور باشد میتواند الگویی موفق فراهم سازد.
فرطوسی با تاکید بر ضرورت توجه به فرهنگ و توسعه پایدار در شهرهای آسیایی تصریح کرد: مشارکتهای مردمی از جوامع محلی آغاز میشود و یونسکو در اسناد راهبردی بینالمللی خود بر ضرورت مشارکت شهروندان در تصمیمگیریها و تحقق عدالت اجتماعی تاکید دارد.
وی افزود: احساس مسئولیت اجتماعی، ضرورتی راهبردی برای ساخت جامعهای عادلانه و بهتر خواهد بود. امروز اراک گام بلندی در مسیر تحقق شبکهسازی مسئولیتهای اجتماعی و مردمی در آسیا برداشته است.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران اضافه کرد: اراک دارای ظرفیتهای متعدد است و میتواند به الگویی در سطح آسیا و جهان تبدیل شود و صنایع استان باید به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند.
مهدی فلاح پناه، مدیر کمیتههای مجمع شهرداران آسیایی نیز تصریح کرد: مجمع شهرداران آسیایی از تمام ظرفیتهای خود برای تحقق اهداف شهرهای عضو استفاده خواهد کرد.
وی اضافه کرد: امروزه شهرها، شخصیت جهانی و منحصر به فرد خود را دارند و ضرورت دارد با تمام شهرهای جهان ارتباطات سازنده داشته باشند، لذا بایستی بستری ایجاد شود تا بتوانند تجارب خود را به اشتراک بگذارند. امیدواریم شهر اراک نیز در حوزه مسئولیتهای اجتماعی، بتواند چهره خوبی از خود در بین شهرهای آسیایی جلوه دهد.
انتهای پیام
نظرات