• پنجشنبه / ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404021107656
  • منبع : پاد

وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد

مدیریت بازار کشاورزی نیازمند یکپارچه‌سازی سامانه‌های اطلاعاتی

مدیریت بازار کشاورزی نیازمند یکپارچه‌سازی سامانه‌های اطلاعاتی

وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت یکپارچه‌سازی سامانه‌های اطلاعاتی تاکید کرد و گفت: مدیریت بخش کشاورزی نیازمند فناوری و سامانه‌ها اطلاعاتی یکپارچه و هوشمندسازی سیستم‌ها است، بدون این اطلاعات و آمار نمی‌توانیم بازار را مدیریت و تنظیم کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، نشست بررسی عملکرد و پیش‌برد یکپارچه‌سازی سامانه‌های اطلاعاتی بخش‌های مختلف وزارت جهاد کشاورزی عصر چهارشنبه ۱۰اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ به ریاست غلامرضا نوری وزیر جهاد کشاورزی و با حضور مشاوران، معاونین وزیر و مدیران ستادی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.

نوری در این جلسه گفت: طبق قوانین متعدد و استاد بالادستی درباره به‌روز رسانی و سامان‌دهی سامانه‌های اطلاعاتی، طرح های مختلفی در این حوزه اجرا شده که نتیجه آن برخط کردن اطلاعات و آمار بخش های مختلف است. طبق برنامه هفتم باید در همه زمینه‌ها به نقطه‌ای برسیم که در نهایت «سامانه جامع بخش کشاورزی» را معرفی کنیم.

وی تاکید کرد: مدیریت بخش کشاورزی نیازمند فناوری و سامانه‌ها اطلاعاتی است و هوشمندسازی سیستم‌ها است، بدون این اطلاعات و آمار نمی‌توانیم بازار را مدیریت و تنظیم کنیم، حتی نمی توانیم از وضعیت انبارها و واردات و صادرات و مصرف،اطلاعات و آماری داشته باشیم، در نتیجه نمیتوان مدیریت تولید را برنامه ریزی کنرد و قطعا دچار بحران هایی می‌شویم که وقت و توان مدیریت وزارتخانه صرف مدیریت سیب زمینی و پیاز و اقلام مورد نیاز مردم می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: مدیریت بخش کشاورزی به اطلاعات یکپارچه نیاز دارد تا بتوان وضعیت تولید، مصرف، نیاز به واردات و روند کار را رصد کرد، اگر این سامانه‌ها به صورت دقیق و روزآمد در کار نباشد، وزارتخانه برای مدیریت بازار محصولات دچار مشکل می‌شود.

وی تاکید کرد: همه معاونت های ستادی اطلاعات را باید در اختیار مرکز فناوری و اطلاعات قرار دهند. رییسان سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها باید مسوولانه اطلاعات و آمار دقیق به مرکز منتقل بدهند.

نوری تصریح کرد: در چارت و تشکیلات جدید مرکز خدمات فناوری و آمار به علت حساسیت کار به طور ویژه دیده خواهند شد.همه باید به مرکز فناوری و اطلاعات وزارتخانه کمک کنند تا همه آمارها در یک نقطه تجمیع شود تا در مدیریت وزارتخانه به آن دسترسی داشته باشیم.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: سامانه متمرکز و جامع اطلاعات و آمار به ما این امکان و اگاهی را می دهد که در موضوعات مختلف با چه وضعیتی مواجه هستیم، چه پیش‌بینی از موضوعات داریم و آینده کوتاه یا بلند مدت چگونه است.

نوری به سامانه اطلاعاتی سایر کشورها اشاره کرد و اظهار داشت: تجمیع و تحلیل نهایی اطلاعات باید خیلی ساده در دسترس و دارای تحلیل آسان باشد. سامانه اطلاعاتی کشاورزی باید به اندازه‌ای ساده طراحی شود که حتی کشاورزان با کمترین سواد هم قادر به کار کردن با آن باشند، و بر اساس اطلاع آن بتوانند تولیدات خود را به فروش برسانند.

وی افزود: با سامانه جامع در مورد زمین یا رفع تداخل حداقل ۷۰ درصد از اراضی زراعی ما یک بار بازبینی شده است، همه این سامانه‌ها باید به یکدیگر متصل و یکپارچه شوند، ما به شدت به آمار و اطلاعات دقیق نیاز داریم تا به یک داشبورد مدیریتی برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌سازی در همه زیربخش‌های بخش کشاورزی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha