مهدی دونده شنبه ۱۳ اردیبهشت، در همایش تجلیل از کارگران اظهار کرد: ارتباط کارگر با حوزه تولید و اقتصاد بشدت درهم تنیده است. مسئله کار و کارگری در سطح جهانی بسیار حائز اهمیت است؛ این موضوع باعث شده تا صاحبنظران و تصمیمگیران در حوزههای سیاسی و اجتماعی به آن توجه ویژهای داشته باشند.
دونده با تأکید بر تحولات عظیمی که در دهه اخیر اتفاق افتاده، بیان کرد: امروز کار و کارگری از فضای سنتی فاصله گرفته است و نیروی متخصص و تکنسین نقش مهمی در این عرصه ایفا میکند.
وی با بیان اینکه انقلاب دیجیتال و ظهور هوش مصنوعی نیز موجب تغییر روشهای سنتی کار شده است، اظهار کرد: امروزه لازم است که هم متولیان آموزش و هم تولیدکنندگان به تکنولوژی روز دنیا توجه کنند، اگر ما سواد لازم را نداشته باشیم، نمیتوانیم در عرصه تولید جهانی رقابت کنیم.
فرماندار ویژه نیشابور در ادامه به ضرورت کار تخصصی و نقش تکنولوژی در آن اشاره کرد و گفت: در ۱۰ سال آینده، مفهوم کارگر ساده تغییر خواهد کرد، علاوه بر کارگران کشاورزی و صنعتی، نوع جدیدی از کارگر به نام کارگر دانشی به وجود خواهد آمد که با تکنولوژی آشناست.
وی همچنین به نقش هوش مصنوعی در صنایع مختلف پرداخت و افزود: این فناوری به شرکتها کمک میکند تا بهرهوری خود را افزایش دهند، هزینهها را کاهش دهند و سطح کیفی تولیدات را ارتقا دهند؛ بدون شک در آینده نزدیک، هوش مصنوعی به یک عنصر کلیدی در رقابتهای صنعتی تبدیل خواهد شد.
دونده به تحقیق مجمع جهانی اقتصاد در خصوص پیشبینی ایجاد ۱۷۰ میلیون شغل جدید تا سال ۲۰۳۰ اشاره کرد و گفت: طبق این تحقیق، از سال ۲۰۲۴ تا ۲۰۳۰، ۱۷۰ میلیون شغل جدید ایجاد خواهد شد و در عین حال ۹۲ میلیون شغل نیز حذف خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: این امر اهمیت کار تولید را دوچندان میکند و ما باید دانش خود را افزایش دهیم و خود را با تکنولوژی روز دنیا تطبیق دهیم تا بتوانیم در عرصه تولید موفق عمل کنیم و به رشد و توسعه کشور عزیزمان کمک کنیم.
در پایان این مراسم، از تعدادی از کارگران و کارفرمایان تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات