علی قاسمپور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به وضعیت بحرانی گود حصارک اظهار کرد: طبق مصوبه شورای شهر قرار بود شهرداری برای ۷۲ خانواری که در اطراف این گود سکونت دارند واحدهایی رهن یا اجاره کند تا بتواند در بازه زمانی مشخصی نسبت به مقاوم سازی خانه آنها اقدام کند.
وی با اشاره اینکه این طرح شهرداری با استقبال ساکنان مواجه نشد، توضیح داد: بسیاری از ساکنین اطراف گود حصارک نتوانستند به شهرداری اعتماد کنند و زیر بار ترک منزل مسکونی خود نرفتند.
سخنگوی شورای شهر کرج اضافه کرد: اغلب همسایگان گود حصارک از این نگران بودند که نکند پس از جابجایی، شهرداری چهاردیواریای که سالها برای داشتنش زحمت کشیدهاند را خراب کند بعد هم دستشان به جایی بند نباشد.
قاسمپور توضیح داد: طبق بند ۱۴ ماده ۵۵ قانون شهرداریها، شهرداری کرج موظف است این محدوده که برای شهروندان خطرساز محسوب میشود را ایمن سازی و خطر موجود را رفع کند.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه مالک زیر بار ایمن سازی گود حصارک نمیرود، شهرداری باید با نظام مهندسی طرح حفاظت از این محدوده را تهیه و اجرایی و در نهایت مالک را بدهکار کند.
این مسئول در پاسخ به اینکه آیا شهرداری زیربار چنین هزینه کردی میرود، گفت: این تاکید قانون است و اگر این کار را نکند در صورت بروز حادثه و وقوع صدمات جانی و مالی به شهروندان، شخص شهردار باید در مراجع قضایی پاسخگو باشد.
قاسمپور اظهار کرد: این با هیچ منطقی سازگار نیست که شهرداری جان مردم را به خاطر ورشکستگی مالک یا محدودیتهای مالی خودبه خطر بیندازد.
سخنگوی شورای شهر کرج گفت: خوشبختانه شرایط جوی و آب و هوایی مناسب است و وارد فصل عملیات عمرانی شدهایم و این بهترین فرصت برای تعیین تکلیف گود حصارک است.
به گزارش ایسنا، ماجرای گود حصارک به حدود ۱۱ سال قبل و خشک شدن باغ قدیمی «ناصربخت» در حصارک کرج برمیگردد که جای آن را گودی خالی گرفت.
در یک ضلع از این محدوده ۶۸۰۰ مترمربعی ۷۲ خانه قرار دارد؛ خانههایی که بهواسطۀ گودبرداریهای انجامشده، با آسیبهای زیادی از جمله ترک و فرونشست مواجه شدهاند.
ساکنان خانهها این آسیبها را از همان سالها مطرح و شکایتهای زیادی کردند اما تا امروز با وجود قول و قرارهای زیاد، هنوز مسئولان استان البرز نتوانستهاند مشکل این گود را حل کرده و با وجود شانه خالی کردن مالک از تعهدات خود، هیچ اقدام عملی برای حل این معضل نمیکنند.
انتهای پیام
نظرات