زهرا مؤیدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حوزه درمان این دانشگاه در حال حاضر ۱۸۴ ماما در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: طبق قانون جوانی جمعیت باید به ازای هر دو مادر یک ماما وجود داشته باشد که بر این اساس بیمارستان مادر و کودک مرکز استان با کمبود نیرو مواجه است.
مویدی افزود: در حال حاضر در بیمارستان مادر و کودک به ازای هر سه تا چهار مادر یک ماما فعالیت میکند اما در مابقی بیمارستانهای استان وضعیت مناسب است و کمبودی وجود ندارد.
وی ادامه داد: ماماهایی که به استعلاجی میروند به ازای هر دو مامای خروجی یک مامای طرحی وارد سیستم میشود و به مادران خدمت ارائه میدهد.
این مقام مسئول در ارتباط با نیاز و خواسته ماماها نیز بیان کرد: مامایی حرفهای سخت است اما سختی کار برای آن در نظر گرفته نشده است، ماماها در این استان در دورافتادهترین نقطه شهرستان مرزی راز و جرگلان در خانههای بهداشت به عنوان مراقب سلامت و همچنینن در بیمارستان بنتالهدی بجنورد مشغول در حال فعالیت هستند اما بدون سختی کار.
وی تاکید کرد: در حقیقت ماماها به دو نفر یعنی مادر و نوزاد خدمت ارائه میدهند بنابراین باید برای آنها سختی کار در نظر گرفته شود.
کارشناس مسئول مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: فراهم شدن شرایط ادامه تحصیل یکی دیگر از نیازهای ماماها است بطوریکه در حال حاضر در بجنورد ارشد مشاوره مامایی از سال گذشته دانشجو جذب میکند و ماماهای استان خواهان جذب رشته ارشد مامایی هستند.
انتهای پیام
نظرات