• دوشنبه / ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404021510747
  • خبرنگار : 50046

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری شهرستان:

۵۰ درصد خودروهای جمع‌آوری زباله شهرداری بجنورد فرسوده‌اند

۵۰ درصد خودروهای جمع‌آوری زباله شهرداری بجنورد فرسوده‌اند

ایسنا/خراسان شمالی رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بجنورد گفت: ۵۰ درصد خودروهای جمع آوری زباله در این شهر فرسوده‌اند.

هادی قربانی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه ۱۴ خودروی جمع آوری زباله در این شهر وجود دارد، اظهار کرد: در این راستا در سال سه خودرو نوسازی شد که برای خرید آن‌ها ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده است. قرار است به‌زودی سه خودروی دیگر نوسازی شود که اقدامات اولیه برای خرید این سه خودرو انجام شده است.

وی ادامه داد: فرسودگی خودروها موجب خرابی آن‌ها می‌شود که تاخیر در جمع آوری زباله یکی از پیامدهای این امر است.

وی بیان کرد: سن این خودروها بیش از ۱۲ سال است و سه شیفت کاری در حال فعالیت هستند و معمولا روزانه یکی دو دستگاه خراب و در حال تعمیر است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری بجنورد بیان کرد: روزانه حدود ۱۴۰ تن زباله تولید می‌شود که حدود ۳۵ تن از این مقدار خشک و مابقی زباله تر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha