• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1404021611461
  • خبرنگار : 71974

پذیرش ۲۳۴ مقاله از میان ۳۲۴ مقاله ارسال‌شده به همایش هوش مصنوعی

پذیرش ۲۳۴ مقاله از میان ۳۲۴ مقاله ارسال‌شده به همایش هوش مصنوعی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب اعلام کرد که از مجموع ۳۲۴ مقاله دریافتی به همایش هوش مصنوعی تنها ۲۳۴ مقاله پذیرش و ۳۱ مقاله برای ارائه شفاهی انتخاب شده‌اند.

به گزارش ایسنا، راضیه فراکیش، معاون فناوری و پژوهش دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب امروز در نخستین همایش ملی «هوش مصنوعی و پژوهش‌های نوظهور؛همگرایی انسان و سیستم‌های هوش مصنوعی» که در وزارت نیرو برگزار شد، با اشاره به هدف‌گذاری‌های این همایش اظهار داشت: همایش حاضر با عنوان همگرایی عرفان و سیستم‌های هوشمند با تلاش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری سرای نوآوری هوش مصنوعی و رباتیک، دانشکده هوش مصنوعی و فناوری‌های اجتماعی و پیشرفته برگزار شده است.

هدف همایش: تبادل نظر و حل چالش‌های پژوهشی کشور

وی با بیان اینکه هدف اصلی این همایش ایجاد بستری برای تبادل نظر میان متخصصان و فعالان حوزه‌های مختلف هوش مصنوعی است، گفت: این گردهمایی با تمرکز بر آخرین یافته‌های پژوهشی و با هدف شناسایی و حل چالش‌های مرتبط با عرصه‌های مختلف هوش مصنوعی در کشور برگزار می‌شود. امیدواریم بتواند زمینه‌ساز فعالیت‌های بیشتر در دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع شود.

نقش هوش مصنوعی در تمام عرصه‌های زندگی بشر

فراکیش با تأکید بر اینکه هوش مصنوعی به‌عنوان یکی از فناوری‌های تحول‌آفرین عصر جدید در تمامی ابعاد زندگی بشر نفوذ کرده است، تصریح کرد: «از صنعت و اقتصاد گرفته تا آموزش و بهداشت، در همه این حوزه‌ها رد پای هوش مصنوعی دیده می‌شود. همین ضرورت باعث شد که دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم به برگزاری این همایش تخصصی بگیرد.

محورهای چهارگانه همایش هوش مصنوعی

وی با اشاره به ساختار محتوایی همایش افزود: این همایش در چهار محور طراحی شده است؛ ۱. هوش مصنوعی مسئله‌محور، ۲. هوش مصنوعی و دانشگاه کارآفرین، ۳. هوش مصنوعی کاربردی، و ۴. پژوهی در هوش مصنوعی.

ارزیابی علمی دقیق؛ از ۳۲۴ مقاله تا ۳۱ ارائه سخنرانی

دبیر علمی همایش با اعلام آمار مقالات ارسالی گفت: در مجموع ۳۲۴ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که پس از داوری‌های سخت‌گیرانه توسط اساتید برجسته سراسر کشور، ۲۳۴ مقاله پذیرش شد. از این میان، تنها ۳۱ مقاله برای ارائه به‌صورت سخنرانی انتخاب شدند و سایر مقالات به‌صورت پوستر ارائه خواهند شد.

ارائه مقالات به دو زبان فارسی و انگلیسی

وی افزود: مقالات برگزیده در قالب سخنرانی و پوستر و به دو زبان فارسی و انگلیسی ارائه می‌شوند. این ارائه‌ها از فردا آغاز خواهد شد و فرصتی برای ارائه دستاوردهای علمی پژوهشگران خواهد بود.

ظرفیت‌های علمی واحد تهران جنوب در خدمت صنعت و جامعه

معاون پژوهش دانشگاه آزاد تهران جنوب در ادامه گفت: این واحد دانشگاهی با دارا بودن مراکز تحقیقاتی فعال، دانشکده‌های تخصصی و اساتید مجرب در حوزه‌های مرتبط با هوش مصنوعی، آماده همکاری گسترده با صنایع، مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاه‌هاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha