• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404021611475
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان مطرح‌ کرد:

لزوم الگوگیری معلمان از پیامبر اسلام و شهید مطهری

لزوم الگوگیری معلمان از پیامبر اسلام و شهید مطهری

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان امروز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت در دیدار جمعی از فرهنگیان و اصحاب تعلیم و تربیت ضمن تبریک دهه کرامت، یاد و نام شهدا به‌ویژه شهید آیت‌الله مرتضی مطهری را گرامی داشت و عنوان کرد: شهید مطهری معلمی نمونه، اسوه و الگوی جامعه فرهنگیان و اساتید است و امیدواریم توفیق ادامه راه شهدا با قوت و اخلاص نصیب همگان شود.

آیت‌الله مصطفی محامی در این دیدار در بخشی از سخنان خود، ضمن تقدیر از تلاش‌های مجموعه آموزش و پرورش برای تربیت نسل جدید، اظهار کرد: این دیدار در حقیقت جلسه‌ای نمادین برای ابراز سلام، ادب و قدردانی از زحمات فرهنگیان و معلمان عزیز است.

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با الهام از کلام امام خمینی(ره) که فرمودند «معلمی شغل انبیاست»، خاطرنشان کرد: این جایگاه افتخارآمیز، مسئولیتی سنگین بر دوش معلمان می‌گذارد.

وی با اشاره به این‌که در زمینه آموزش حکمت یا همان بینش، ضعف‌هایی وجود دارد، گفت: این بدان معناست که ما در جنبه‌های تزکیه و آموزش کتاب و حکمت دچار کاستی هستیم که اگر این ضعف‌ها نبود، نتایج بسیار مثبتی حاصل می‌شد و این همان رسالت پیامبران است.

امام جمعه زاهدان در ادامه تصریح کرد: یکی از راه‌های آموزش در سیره پیامبران، استدلال و آوردن برهان و دلیل است که ریشه در عقل دارد و نکته دیگری که بسیار حائز اهمیت است، مسئله احساس و عاطفه است و پیامبر مکرم اسلام (ص) آن‌چنان نسبت به هدایت افراد بی‌ایمان دلسوزی داشت که اگر چیزی امت را به سختی می‌انداخت، برای او غیر قابل تحمل بود و نمونه این دلسوزی را امروز می‌توان در مسئله غزه و فلسطین مشاهده کرد.

وی افزود: پیامبر اسلام حتی نسبت به کفار نیز احساس مسئولیت می‌کرد؛ چنان‌که در آیه شریفه آمده است: «لَعَلَّکَ بَٰخِعࣱ نَّفۡسَکَ أَلَّا یَکُونُواْ مُؤۡمِنِینَ» یعنی ای پیامبر، تو خود را برای این مردم هلاک می‌کنی که چرا ایمان نمی‌آورند و این نشان‌دهنده اوج عاطفه پیامبر است ک محصول ترکیب عقل و عاطفه، همان برهان و سخن حساب‌آمیز با طعم اخلاق است که موجب جاذبه می‌شود.

وی تأکید کرد: بیش از آن‌که منطق تأثیرگذار باشد، عاطفه و احساس اثرگذار است به همین دلیل، در طول تاریخ، استاد و مربی موفق کسی بوده که دل به کار داده و برای دانش‌آموزانش از همه هستی خود گذشته و نقش پدر یا مادر را برای آنان ایفا کرده است؛ به‌گونه‌ای که مصداق این گفته «دستم بگرفت و پا به پا برد تا شیوه راه رفتن آموخت» تحقق یافته است و این تعریف یک معلم موفق است که مسیر انبیا را در پیش گرفته و در فضای عقلانیت و عاطفه زمینه رشد دانش‌آموز را فراهم کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، محامی در پایان اظهار امیدواری کرد که همه معلمان بتوانند همانند استادان بزرگ، به‌ویژه شهید والامقام علامه مرتضی مطهری، الگویی شایسته برای معلمی باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha