به گزارش ایسنا، نشست وبیناری علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و مدیران کل ستادی حوزه جوانان با مدیران کل و معاونین امور جوانان استانها ظهر امروز ۱۶ اردیبهشت ماه برگزار شد.
رحیمی در این نشست با اشاره به رویکرد جدید این معاونت، بر تحول در برنامههای مشارکت اجتماعی و تقویت فعالیتهای داوطلبانه جوانان تأکید کرد و افزود: «برای نخستینبار مجلس مشورتی جوانان بهصورت انتخابی و سراسری برگزار خواهد شد و انتظار داریم با مشارکت حداکثری استانها، این ساختار به بستری مؤثر برای شبکهسازی و سیاستگذاری جوانان تبدیل شود.»
وی با اشاره به پروژه ملی «سرباز ماهر» که در همکاری با نیروهای مسلح، سازمان فنی و حرفهای و سمنهای استانی در حال اجراست، گفت: «هدف ما مهارتآموزی به سربازان و ایجاد اشتغال پایدار برای آنان است. نخستین گام در این مسیر، نیازسنجی دقیق توسط سمنها از زیستبوم اشتغال استانها و طراحی دورههای آموزشی متناسب با آن است. ملاک موفقیت ما، بیمه شدن جوانان و ورود آنان به بازار کار خواهد بود، نه صرفاً برگزاری دورهها.»
رحیمی در ادامه به ساختار جدید سازماندهی سمنها اشاره کرد و گفت: «از این پس فقط سمنهایی که در چارچوب ۱۳ شبکه تخصصی تعریفشده فعالیت کنند، مورد حمایت قرار خواهند گرفت. این شبکهها در اداره خانههای جوان نیز نقش کلیدی ایفا خواهند کرد و اداره این خانهها به جوانان واگذار خواهد شد.»
وی همچنین یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد استانها را میزان جذب و ثبت سمنهای جدید، بهویژه توسط جوانان زیر ۲۵ سال دانست و تأکید کرد: «با توجه به وظیفه جدیدی که در شورای عالی نوجوانان و جوانان داریم باید فعالیت در مدارس و دانشگاهها جدی گرفته شود و نوجوانان و جوانان از سنین ۱۵ سالگی به بعد با مزایای مشارکت در سمنها آشنا شوند.»
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به لزوم راهاندازی «شبکه مدیران جوان» و شناسایی مدیران زیر ۴۰ سال در دستگاههای اجرایی گفت: «این افراد سرمایه اجتماعی ما هستند و باید با استفاده از ظرفیت شورای عالی جوانان، از دانش و انگیزه آنها بهره برد که در مسیر شناسایی این مدیران جوان، ادارات کل ورزش و جوانان استانها باید به ما کمک کنند.»
رحیمی همچنین خواستار توجه جدی به سهم ۳۰ درصدی حوزه جوانان از بودجههای عمرانی استانی شد و اظهار داشت که عدم تخصیص این بودجه انحراف از قانون است.
او در پایان تأکید کرد: «خطکشیهای سیاسی در انتصابات جایی ندارد. ملاک ما توانمندی و کارایی مدیران است. تیمهایی نیز برای ارزیابی عملکرد استانها اعزام خواهند شد تا اسناد و عملکردها را مستند کنند.»
در این نشست مدیران کل ستادی حوزه جوانان اهداف، برنامه ها و رویکردهای حوزه کاری خود را تبیین کردند و همچنین مدیران کل و معاونین جوانان استانها نیز به بیان مسائل، چالشها و تجربیات خود پرداختند و پیشنهادهایی برای ارتقای کیفی برنامههای جوانان مطرح شد.
انتهای پیام
نظرات