محمد رضایی، امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت در جلسه ستاد پیشگیری از وقوع جرم تیران و کرون به بعضی از آسیبهای اجتماعی مثل طلاق، اختلافات خانوادگی، اعتیاد به موادمخدر و خودکشی اشاره و اظهار کرد: آموزش و توانمندسازی افراد جامعه در برخورد با ناملایمات و سختیهای زندگی لازم بوده که قشر نوجوان و جوان باید مورد توجه خاص قرار گیرند.
وی افزود: مهارتهای زندگی برای برخورد با مشکلات ضروری بوده و دستگاههای اداری و متولی مثل بهزیستی، شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش امکانات مشاورهای سراسری و شهرستانی را به جامعه هدف معرفی کنند.
به گزارش ایسنا، رئیس دادگستری تیران و کرون با اشاره به دسترسی آسان افراد به شبکههای اجتماعی ادامه داد: محتوای چند رسانهای در پیام رسانهای مجازی منتشر شود تا افراد با مشاهده آن دانش و مهارتها را کسب کنند.
رضایی غربالگری سلامت روحی را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: عموم مردم شهرستان تحت پوشش این خدمات از طریق خانههای بهداشت و مراکز جامع سلامت قرار گیرند و آموزش و پرورش نیز این کار را در طول سال تحصیلی انجام دهد.
وی اضافه کرد: افراد در معرض خطر مثل فرزندان طلاق، خانوادههای دارای اختلاف خانگی، افراد دارای سابقه آسیب اجتماعی و افرادی که ناراحتی خود را اعلام کردهاند بهصورت دورهای مورد بررسی سلامت قرار گیرند و پرونده آنان بهروز شود.
رئیس دادگستری تیران و کرون تأثیر اقدامات فرهنگی انجام شده در بعضی از مناطق دارای شرایط خاص این شهرستان برای کاهش ناهنجاریها را مهم خواند و گفت: تجربه این اقدامات نشان داده که تداوم و کار زنجیرهای هدفمند فرهنگی و اجتماعی تأثیر سازنده دارد.
رضایی ارائه خدمات مشاوره و افزایش مراکز این عرصه را مهم برشمرد و اظهار کرد: عوامل مؤثر در گرفتاری افراد خاص مورد مطالعه قرار گیرد و عوامل فراگیر راهکار سنجی، کارشناسی و تحلیلها ارائه شود تا با نظرات کارشناسی زمینه رفع این چالشها را فراهم کند.
وی تحلیل بازتاب فعالیتهای انجام شده برای کاهش آسیبهای اجتماعی را مأموریت نهادهای متولی اعلام کرد و از آنان خواست تا نسبت به ارائه راهکارهای هدفمند اقدام کنند.
انتهای پیام
نظرات