• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404022014056
  • خبرنگار : 50605

رئیس دادگستری تیران و کرون:

کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند آموزش است

کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند آموزش است

ایسنا/اصفهان  رئیس دادگستری تیران و کرون گفت: کاهش آسیب‌ها و نگرانی‌های اجتماعی در این شهرستان نیازمند آموزش و توانمندسازی افراد به ویژه جوانان و نوجوانان است.

محمد رضایی، امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت در جلسه ستاد پیشگیری از وقوع جرم تیران و کرون به بعضی از آسیب‌های اجتماعی مثل طلاق، اختلافات خانوادگی، اعتیاد به موادمخدر و خودکشی اشاره و اظهار کرد: آموزش و توانمندسازی افراد جامعه در برخورد با ناملایمات و سختی‌های زندگی لازم بوده که قشر نوجوان و جوان باید مورد توجه خاص قرار گیرند.

وی افزود: مهارت‌های زندگی برای برخورد با مشکلات ضروری بوده و دستگاه‌های اداری و متولی مثل بهزیستی، شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش امکانات مشاوره‌ای سراسری و شهرستانی را به جامعه هدف معرفی کنند.

به گزارش ایسنا، رئیس دادگستری تیران و کرون با اشاره به دسترسی آسان افراد به شبکه‌های اجتماعی ادامه داد: محتوای چند رسانه‌ای در پیام رسان‌های مجازی منتشر شود تا افراد با مشاهده آن دانش و مهارت‌ها را کسب کنند.

رضایی غربالگری سلامت روحی را مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: عموم مردم شهرستان تحت پوشش این خدمات از طریق خانه‌های بهداشت و مراکز جامع سلامت قرار گیرند و آموزش و پرورش نیز این کار را در طول سال تحصیلی انجام دهد.

وی اضافه کرد: افراد در معرض خطر مثل فرزندان طلاق، خانواده‌های دارای اختلاف خانگی، افراد دارای سابقه آسیب اجتماعی و افرادی که ناراحتی خود را اعلام کرده‌اند به‌صورت دوره‌ای مورد بررسی سلامت قرار گیرند و پرونده آنان به‌روز شود.

رئیس دادگستری تیران و کرون تأثیر اقدامات فرهنگی انجام شده در بعضی از مناطق دارای شرایط خاص این شهرستان برای کاهش ناهنجاری‌ها را مهم خواند و گفت: تجربه این اقدامات نشان داده که تداوم و کار زنجیره‌ای هدفمند فرهنگی و اجتماعی تأثیر سازنده دارد.

رضایی ارائه خدمات مشاوره و افزایش مراکز این عرصه را مهم برشمرد و اظهار کرد: عوامل مؤثر در گرفتاری افراد خاص مورد مطالعه قرار گیرد و عوامل فراگیر راهکار سنجی، کارشناسی و تحلیل‌ها ارائه شود تا با نظرات کارشناسی زمینه رفع این چالش‌ها را فراهم کند.

وی تحلیل بازتاب فعالیت‌های انجام شده برای کاهش آسیب‌های اجتماعی را مأموریت نهادهای متولی اعلام کرد و از آنان خواست تا نسبت به ارائه راهکارهای هدفمند اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha