ریحانه شریعتی در گفتوگو با ایسنا از شروع به کار کارخانه فولاد در شهرستان مهولات طی چند ماه آینده خبر داد و گفت: با توجه به اعلام آمادگی افتتاح مجموعه فولاد پروان ۷۸۰ نفر در این کارخانه شاغل خواهند شد.
وی مشکل اصلی این شرکت را تأمین برق مورد نیاز دانست و افزود: گرچه مجموعه فولاد پروان به ۱۵ مگاوات برق نیاز دارد اما در حال حاضر دو مگاوات فاز اول را اجرا کرده و سه مگاوات دیگر هم به عنوان فاز دوم اجرا خواهد شد.
فرماندار مهولات، خاطرنشان کرد: هرچند به مرور و در فازهای مختلف مجموعه فولاد برق مورد نیاز را تأمین خواهد کرد اما در حال حاضر وظیفه خود میدانیم که مصرف اولیه برق کارخانه را تأمین کنیم.
وی همچنین خواستار پست فوق توزیع برق در شهرک صنعتی شد و گفت: کارهای زیربنایی قبلاً انجام شده اما تاکنون ترانس نصب نشده است.
شریعتی با بیان اینکه ایجاد پست فوق توزیع برق نیازمند اعتبار ویژهای است، خاطرنشان کرد: استانداری خراسان رضوی نگاه ویژهای به این پروژه دارد و به زودی شاهد اتفاقات خوبی در شهرستان خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه مجتمع فولاد پروان برای شهرستان از اهمیت بسیاری برخوردار است، خاطرنشان کرد: برای این پروژه ۱.۵ هزار میلیارد تومان بدون تسهیلات دولتی از سوی بخش خصوصی سرمایهگذاری شده است.
فرماندار مهولات، تصریح کرد: مجتمع فولاد پروان در وسعت ۴۰ هکتاری با تولید سالیانه ۱۵۰ هزار تن ورق لوله نورد فولاد زنگ نزن، ۵۰ هزار تن تسمه و نوار نورد گرم و ۳۰۰ هزار تن فولاد ساده راهاندازی میشود.
وی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر سرمایهگذاری برای تولید، گفت: با توجه به اهمیت ایجاد اشتغال بالغبر ۷۸۰ نفر در مجموعه فولاد به کارگیری میشوند.
شریعتی اظهار کرد: گرچه مجتمع فولاد اکنون آماده افتتاح است، اما تنها مشکل تأمین برق مورد نیاز است که در تلاش برای نصب فوق توزیع برق در شهرک صنعتی هستیم.
وی با بیان اینکه با نصب این پست فوق توزیع برق مشکل بسیاری از سرمایهگذاران در شهرک صنعتی رفع خواهد شد، در خصوص محل تأمین آب مورد نیاز شرکت فولاد با توجه به فوق بحرانی بودن دشت مهولات گفت: در دیداری که با ریاست کل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری داشتهایم مقرر شد ۲۸ میلیارد تومان به شهرستان اختصاص یابد تا در بالادست شهرستان در دشت ازغند نیز پروژههای آبخیزداری و آبخوانداری اجرا شود.
فرماندار مهولات، با اشاره به اینکه پیشبینی میشود کارخانه فولاد در ۶ ماه ابتدای امسال فعالیت خود را آغاز کند، اظهار کرد: این تنها کارخانه فولاد با این حجم، وسعت و تولید در جنوب خراسان رضوی است.
وی در ادامه از افق روشن آینده شهرستان مهولات با اجرای طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری خبر داد و گفت: با اجرای پروژهها و طرحهای مختلف که به زودی به مرحله اجرا در خواهند آمد، افق آینده شهرستان به طرز چشمگیری روشن خواهد بود؛ این پروژهها نه تنها به بهبود زیرساختهای شهرستان کمک خواهند کرد، بلکه تأثیرات مثبتی بر منابع آب و کشاورزی منطقه خواهند داشت.
شریعتی افزود: با توجه به اینکه سه چهارم قنوات شهرستان مهولات در بالادست قرار دارد، اجرای طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری میتواند تحولی اساسی در وضعیت آب و هوای منطقه ایجاد کند؛ این اقدامات در راستای مدیریت بهینه منابع آبی، به احیاء قنوات کمک کرده و موجب آبدار شدن آنها خواهند شد.
وی طرحهای آبخیزداری و آبخوانداری را به عنوان راهکارهای مؤثر در مقابله با چالشهای کمآبی و خشکسالی دانست و اظهار کرد: با اجرای این طرحها، علاوه برافزایش سطح آب زیرزمینی، دشت ازغند نیز از تزریق آب برخوردار خواهد شد؛ ضمن اینکه این موضوع میتواند به تأمین آب مورد نیاز برای کشاورزی و باغبانی در منطقه کمک شایانی کند.
فرماندار مهولات با اشاره به اهمیت این پروژهها در توسعه پایدار شهرستان، خاطرنشان کرد: این طرحها با هدف حفظ منابع طبیعی و بهبود معیشت ساکنان محلی طراحی و اجرا خواهند شد؛ با توجه به شرایط جغرافیایی و اقلیمی شهرستان، این نوع اقدامات میتواند به عنوان یک راهکار مؤثر در راستای کاهش اثرات منفی تغییرات اقلیمی و تأمین آب مورد نیاز برای فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی عمل کند.
وی گفت: با اجرای این پروژهها، امید است که شهرستان مهولات به سمت توسعهای پایدار و آیندهای روشن حرکت کند و ساکنان این منطقه از مزایای آن بهرهمند شوند.
انتهای پیام
نظرات