• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۴:۴۱
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404022215958
  • خبرنگار : 71658

گرایش آمریکایی‌ها به روان‌درمانی به جای مصرف دارو در درمان اختلالات روان

گرایش آمریکایی‌ها به روان‌درمانی به جای مصرف دارو در درمان اختلالات روان

داده‌های یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این روزها روان‌درمانیِ بیشتر و مصرف داروی کمتر برای کمک به آمریکایی‌ها در درمان اختلالات روان استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا، بر اساس نتایج منتشر شده در اوایل ماه مه در مجله آمریکایی روانپزشکی، گفتار درمانی و روان درمانی نقش بزرگتری در مراقبت از سلامت روان ایفا می‌کند، در حالی که داروهای تجویز شده بدون درمان همراه و مکمل، کمتر رایج می‌شوند.

دکتر «مارک اولفسون»، سرپرست تیم تحقیق در بیانیه‌ای گفت: پس از سال‌ها حرکت مراقبت‌های بهداشت روان آمریکا به سمت استفاده بیشتر از داروهای روان‌پزشکی، آونگ به سمت روان‌درمانی برگشته است. او استاد اپیدمیولوژی و روانپزشکی در دانشکده بهداشت عمومی میلمن دانشگاه کلمبیاست.

متخصصان دریافتند در میان آمریکایی‌هایی که به مراقبت‌های بهداشت روانی سرپایی تکیه می‌کنند، درصد تکیه بر روان‌درمانی به تنهایی از کمتر از ۱۲ درصد در سال ۲۰۱۸، به ۱۵ درصد در سال ۲۰۲۱ افزایش یافت.

در عین حال، نتایج نشان می‌دهد افرادی که برای کمک به سلامت روان خود تنها به دارو تکیه می‌کنند از ۶۸ درصد به ۶۲ درصد کاهش یافته است. این داروها شامل داروهای ضد افسردگی، ضد روان پریشی و داروهای ADHD بود.

با این حال، متخصصان گفتند درصد بیمارانی که روان‌درمانی از روان‌پزشکان دریافت می‌کنند از ۴۱ درصد به ۳۴ درصد کاهش یافته است.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، اولفسون گفت: روان‌پزشکان برای درصد کمی از تمام بیماران روان‌درمانی، این خدمات را ارائه کردند که ممکن است نیاز روان‌پزشکان به ارجاع بیماران و همکاری با روان‌درمانگران غیرپزشک را افزایش داده باشد.

وی ادامه داد: در عین حال مددکاران و مشاوران و نه روانشناسان نقش بیشتری در ارائه روان درمانی داشتند و میانگین تعداد مراجعات روان درمانی به ازای هر بیمار افزایش یافت.

همچنین به نظر می‌رسید که افراد، تمایل بیشتری به روان درمانی داشته باشند، به طوری که بیش از ۱۷ درصد در سال ۲۰۲۱ گفتند که بیش از ۲۰ جلسه روان درمانی رفتند در مقایسه با کمتر از ۱۴ درصد در سال ۲۰۱۸.

در عین حال، تعداد افرادی که پس از یک یا دو جلسه درمان را متوقف کردند از ۳۴ درصد در سال ۲۰۱۸ به ۲۸ درصد در سال ۲۰۲۱ رسید.

اولفسون اظهار کرد که آمریکایی‌ها تمایل بیشتری به جستجوی روان‌درمانی دارند و از آن پیروی می‌کنند.

برای این مطالعه، متخصصان داده‌های چهار نظرسنجی از آمریکایی‌ها را تجزیه و تحلیل کردند که بر روی نزدیک به ۱۸ هزار نفر که در ویزیت‌های مراقبت‌های بهداشت روان شرکت داشتند، تمرکز کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha