• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1404022417327
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

وزیر بهداشت خبر داد

پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تامین شیرخشک / جبران برخی عقب‌ماندگی‌ها تا چند روز آتی

پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تامین شیرخشک / جبران برخی عقب‌ماندگی‌ها تا چند روز آتی

وزیر بهداشت در خصوص کمبود شیرخشک‌های رژیمی با بیان اینکه منابع مورد نیاز تامین شیرخشک باید از سوی سازمان برنامه و بودجه به شرکت‌های تولیدکننده پرداخت شود و هر تاخیری در تامین منابع باعث کمبود می‌شود، گفت: خوشبختانه دو روز گذشته پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدرضا ظفرقندی در حاشیه نوزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تکریم و معارفه رییس این دانشگاه، اظهار داشت: در پروسه تامین شیرخشک، منابع از سوی سازمان برنامه و بودجه به تولید کنندگان پرداخت می‌شود و وزارت بهداشت در این فرایند، نقش تعیین کننده‌ای ندارد.  

وی افزود: عقب ماندگی در تامین شیرخشک تا چند روز آینده جبران می شود.

وزیر بهداشت جوانی جمعیت را مساله‌ای فوری و ملی برای کشور دانست و گفت: در سنوات گذشته با کاهش تولد در کشور روبرو بوده ایم و سال گذشته، میزان تولد در کشور به ۹۸۰ هزار نفر رسیده است که میزان تولد به دلیل سیاست‌های گذشته، با یک شیب رو به کاهش است.

ظفرقندی تاکید کرد: برنامه‌های جدی در شبکه بهداشت و درمان از جمله مشوق برای نیروهای بهداشتی فعال در جوانی جمعیت داریم و منابع مورد نیاز برای فرزندآوری، زایمان ایمن و سالم تامین شده که امیدواریم در آینده با حمایت‌هایی که از مادران باردار خواهیم داشت و بودجه‌هایی که در این زمینه در نظر گرفته شده، مشکلات را برطرف کنیم و امیدواریم مجددا شاهد شیب صعودی رشد جمعیت و تولد نوزادان در کشور باشیم.

وی برگزاری جشنواره‌های آموزشی در حوزه سلامت را موجب ارتقای کیفیت آموزش پزشکی و تقدیر از اساتید پیشکسوت دانست و گفت: امروز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر افزایش کیفیت، آموزش هوشمند، استفاده از هوش مصنوعی و روش‌های جدید آموزشی تاکید و از دکتر کلانتر معتمدی به عنوان یکی از چهره‌های ماندگار و پایه‌گذار جراحی عروق در کشور، تقدیر شد.

وزیر بهداشت یادآور شد: وظیفه ما این است که اطمینان دهیم در دانشگاه‌های علوم پزشکی و وزارت بهداشت، اساتید از منزلت، جایگاه و احترام ویژه‌ای برخوردارند و با انگیزه و امید از نظر معیشت و جایگاه علمی، مورد توجه و تقدیر قرار می گیرند.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، ظفرقندی با اشاره به ادغام آموزش با خدمات بهداشتی و درمانی در کشور، گفت: در بسیاری از کشورهای دنیا، دانشگاه‌ها وظیفه آموزش را بر عهده دارند و به حوزه خدمات بهداشتی و درمانی نمی‌پردازند. در حوزه علم و پژوهش جایگاه کشورمان مناسب و در رتبه ۱۷ دنیاست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha