به گزارش ایسنا، این دوره از مسابقات شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه با حضور ۸۱۱ تکواندوکار از کشورهای مختلف دنیا به میزبانی امارات در سالن شیخ زاید شهر فجیره آغاز شد و پس از ۵ روز رقابت در نهایت تیم پسران ایران با کسب دو مدال طلا و یک نقره عنوان قهرمانی را کسب کرد.
قزاقستان با همین تعداد مدال نایب قهرمان شد و ازبکستان با دو طلا سوم شد. تیمهای تایلند با یک طلا و یک برنز و السالوادور با یک طلا در مکانهای بعدی ایستادند. هوشیار در پایان هفتمین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی نونهالان جهان تیم ملی ایران در گروه پسران عنوان قهرمانی جهان را کسب کرد.
این دوره از مسابقات شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه با حضور ۸۱۱ تکواندوکار از کشورهای مختلف دنیا به میزبانی امارات در سالن شیخ زاید شهر فجیره آغاز شد و پس از ۵ روز رقابت در نهایت تیم پسران کشورمان با کسب دو مدال طلا و یک نقره عنوان قهرمانی را کسب کرد.
قزاقستان با همین تعداد مدال نایب قهرمان شد و ازبکستان با دو طلا سوم شد. تیمهای تایلند با یک طلا و یک برنز و السالوادور با یک طلا در مکانهای بعدی ایستادند. هوشیار دیندار سرمربی تیم ملی نونهالان ایران نیز به عنوان بهترین مربی این دوره از رقابتها در گروه پسران انتخاب و معرفی شد.
در گروه دختران نیز تیم ایران با دو نقره و یک برنز بعد از کره جنوبی، مراکش، چین تایپه، ترکیه و اکراین در جای پنجم ایستاد.
برای تیم اعزامی ایران در این دوره از مسابقات پرهام ترجانی و پارسا هوشیار دو مدال طلا امیررضا آقامحمدی، غزل کابوسی و درسا ویسی سه مدال نقره و پرنیا جعفری هم یک مدال برنز کسب کردهاند. سرمربی تیم ملی نونهالان ایران نیز به عنوان بهترین مربی این دوره از رقابتها در گروه پسران انتخاب و معرفی شد.
در گروه دختران نیز تیم کشورمان با دو نقره و یک برنز بعد از کره جنوبی، مراکش، چین تایپه، ترکیه و اکراین در جای پنجم ایستاد.
برای تیم اعزامی کشورمان در این دوره از مسابقات پرهام ترجانی و پارسا هوشیار دو مدال طلا امیررضا آقامحمدی، غزل کابوسی و درسا ویسی سه مدال نقره و پرنیا جعفری هم یک مدال برنز کسب کرده اند.
انتهای پیام
نظرات