• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404022518068
  • خبرنگار : 50034

معاون اقتصادی استاندار همدان:

کشاورزی ظرفیتی برای اشتغال‌زایی و توسعه صادرات غیرنفتی است

کشاورزی ظرفیتی برای اشتغال‌زایی و توسعه صادرات غیرنفتی است

ایسنا/همدان معاون اقتصادی استاندار همدان با بیان اینکه توسعه کشور در گرو دانش، سرمایه و منابع تولیدی است، گفت: کشاورزی به عنوان ستون فقرات تأمین امنیت غذایی کشور، ظرفیت بی‌نظیری برای اشتغال‌زایی و توسعه صادرات غیرنفتی به شمار می‌رود.

سیدمجتبی حسینی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت در اولین همایش سرمایه گذاری بخش کشاورزی استان همدان که در دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی برگزار شد، افزود: این بخش می‌تواند به ایجاد ارزش افزوده و رونق اقتصادی کشور و استان کمک کند.

وی خاطرنشان کرد: در شرایطی که بحران‌های متعدد جهانی، حوزه کشاورزی را تحت تأثیر قرار داده‌اند، از جمله تغییرات اقلیمی و بحران آب، نیاز به توجه ویژه به این حوزه بیش از پیش احساس می‌شود. این چالش‌ها ضرورت تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه و سرمایه‌گذاری‌های هدفمند را به همراه دارد.

معاون استاندار همدان تاکید کرد: اقدامات متعدد و مؤثری در سال‌های اخیر در حوزه کشاورزی استان انجام شده است. این اقدامات نشان‌دهنده عزم و اراده مسئولان برای بهبود وضعیت کشاورزی و بهره‌وری در این بخش است. 

به گفته وی، برای رقم زدن آینده‌ای روشن در حوزه کشاورزی استان لازم است که تصمیمات دقیق و هوشمندانه‌ای اتخاذ شود. این تصمیمات می‌توانند به بهبود شرایط و افزایش بهره‌وری در کشاورزی کمک کنند.

وی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان و دستگاه‌های زیرمجموعه آن، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را آماده کرده‌اند که این فرصت‌ها می‌توانند به جذب سرمایه‌گذاران و ایجاد همکاری‌های مؤثر در حوزه کشاورزی کمک کنند.

وی افزود: توجه به کشاورزی و سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به توسعه پایدار و افزایش امنیت غذایی کشور کمک کند. با همکاری و همفکری می‌توان به آینده‌ای روشن‌تر در این زمینه دست یافت.

توسعه پایدار با تحول در زنجیره ارزش در بخش کشاورزی محقق می شود 

عباس صوفی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش، گفت: توسعه پایدار در بخش کشاورزی با تحول در زنجیره ارزش در بخش‌های مختلف کشاورزی و دامپروری و گلخانه‌ها محقق می‌شود.

وی افزود: در حوزه کشاورزی، ایران دارای برندهای معتبر جهانی در تولید محصولات مختلف است. گردو و گیاهان دارویی از جمله محصولاتی هستند که در سطح بین‌المللی شناخته شده‌اند و می‌توانند به عنوان نمادهای کیفیت ایرانی معرفی شوند. 

وی گفت: توسعه زیرساخت‌ها و تقویت زنجیره ارزش در تولیدات کشاورزی از مهمترین وسایلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha